Videoõpetus: mõnus šokolaadimagustoit kõigest kahest koostisosast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Ann Reardon on juutuuber, kes haldab kanalit nimega How To Cook That. Eelmisel kuul laadis Reardon oma kanalisse üles video, mida on vaadatud üle 300 000 korra. Nimelt õpetab naine videos, kuidas kõigest kahe koostisosaga valmistada mõnusat šokolaadikreemi.

Kuigi magustoidu tegemiseks võib kasutada ühte sorti šokolaadi, kasutab Reardon videos nii tumedat, valget kui ka tavalist piimašokolaadi. Lisaks šokolaadidele on vaja ainult vett ja saabki valmistada mõnusat magustoitu.

Kõigepealt tee kõik šokolaaditahvlid tükkideks ja pane tükid erinevatesse kaussidesse, kuna neist tuleb valmistada erinevad kihid. Seejärel vala igasse kaussi umbes 60 milliliitrit kuuma vett. Pista kauss 30 sekundiks mikrolaineahju ja sega. Pärast segamist pista kausid uuesti 20 sekundiks mikrolaineahju ja sega uuesti. Lõpuks peaks šokolaadi ja vee segu olema siidiselt ühtlane.

Kui segu on saavutanud meeldiva konsistentsi, vala see plastikkotti ja veendu, et kotti ei jääks üldse õhku. Tee kotid laual lamedaks ja pista umbes tunniks jääkappi. Kui segu on piisavalt kaua külmas olnud, võta see kotist välja ja mikserda läbi, et saada sile segu. Seejärel lisa segule veidi jahedat vett ja mikserda veel korra, kuni segu on paks ning kreemjas.

Tõsta segu kihtide kaupa kaussidesse ja pane külmikusse kuni serveerimiseni seisma.

Vaata videot ja proovi järele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles