Mis on tõelise armastuse ja kire vahe?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie eludes tuleb ette nii armastust kui ka kirge ning teatud eluperioodidel on meil kasu nii üht kui teist tüüpi suhtest. Kuidas aga neil kahel tugeval tundel vahet teha?

Higher Perspective reastas viis tõelise armastuse ja kire erinevust.

  1. Armastades on elu kirkam. Kiresuhe võib seevastu aga elu keerulisemaks teha. Kirest süttinud suhe võib küll tunduda erutav ja põnev, kuid tõenäoliselt põleb see läbi kiirelt ning häirib igapäevast elu – ja seda mitte alati meeldivalt. Armastus seevastu toob aga kindluse.
  2. Armastades näete koos ühist tulevikku. Kui sind on haaranud aga iha, on tulevik viimane asi, millele sa selle inimesega koos olles mõtled. Kui aga oled armunud, on hoopis tulevik ilma selle inimeseta miski, mida sa ei suuda ette kujutada.
  3. Sulle tõesti meeldib su partner. Ihasuhtes hindad sa teist inimest märksa pealiskaudsemalt, sest teie vahel on vaid füüsiline tõmme, see aga ei jää püsima. Armastus aga saab olla püsiv tunne.
  4. Tõelise armastuse juurde käib usaldus. Kiresuhet kummitavad aga sageli kahtlused, kuna teie suhe põhineb millelgi loomalikul. Teie suhtes pole emotsionaalset kiindumust, mis teid koos hoiaks.
  5. Armastades ei pea sa küsima luba. Kiresuhtes võid seevastu sageli avastada, et muretsed selle üle, mida teinepool arvab või heaks kiidab. Sa muretsed, et päriselt sa ehk ei meeldigi talle või et ta ei pea sind atraktiivseks. Tõeliselt armastades pole sellistel mõtetel su pähe asja.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles