13 asja, mida mehed sinu juures esimesena märkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ethan Fixell kirjutab Cosmopolitanis, et mehed ei märka naiste juures esimest korda kohtudes mitte ainult dekolteed ja rinnapartiid (kuigi paratamatult ka seda). On suisa kuraditosin asja, millele mehed naiste juures esmakohtumisel tähelepanu pööravad.

  1. Naeratus. Sageli on just naise suu esimene, mida mees tähele paneb. Mitte ainult pole huuled ja hambad seksikad, aga suu on ka kõige väljendusrikkam osa su näost. Mehed otsivad suult vihjeid, kuidas käituda. Soe naeratus julgustab neid suhtlema, kalk muie annab märku ots ringi pöörata.
  2. Naer. Mees püüab ehk enesele teadmatult esimese asjana naeratust naeruks muuta. Ethan ütleb, et meeldiva naise naer on üks toredamaid asju vallalise mehe jaoks ning annab ühtlasi signaali, kas võib proovida tütarlast välja kutsuda.
  3. Huumorimeel. Meestele meeldib sind naerma ajada, aga see töötab ka teistpidi: neile meeldib ääretult, kui naisel on hea huumorimeel, mis ka neile naeru huulile toob.
  4. Silmad. Mehed teavad, et kuigi klišee, vastab ütlus «silmad on hinge peegel» tõele ning silmadest võib välja lugeda rohkelt informatsiooni. Kui mees püüab sinuga flirtida, annab just silmside talle juhiseid ja tagasisidet.
  5. Hääl. Kuigi hääl pole just esimene asi, mida ta sõpradele sinu juures kiidab, jääb sinu hääl temasse kindlasti kõlama. Eriti juhul, kui su hääl on tema jaoks eriliselt seksikas.
  6. Sõbrad. Tõenäoliselt kannad sa endas nii mõndagi oma sõprade omadust, sest veedad nendega nõnda palju aega ja see on paratamatu. Kui aga sul on kambas mõni tuttav, kellega sa pole kunagi hästi klappinud, püüa end temast distantseeruda – sõnad «ütle mulle, kes on mu sõbrad ja ma ütlen sulle, kes oled sa ise» vastavad siin tõele ja sa ei taha ju, et sinu kohta tehakse kaaslaste põhjal ennatlikke järeldusi.
  7. Kehatüüp. Seda küll ei taheta tunnistada, aga su kehatüüp on osa sinust ja seda märgatakse ühena esimestest asjadest. Samas: kui kutt sulle külge lööb, on ta sinust huvitatud, nii et järelikult meeldib talle ka sinu kehatüüp.
  8. Lõhn. Sageli mäletavad mehed just sinu parfüümi kõige paremini. See võib õhkuda veel hiljemgi tema enda riietelt või kätelt ja on mõnus meeldetuletus suurepärasest naisest, kellega ta just kohtus.
  9. Kõrged kontsad. Kui välja jätta kinga- ja jalafetišistid, siis enamikul meestel pole kingamoest sooja ega külma. Küll aga märkavad nad kohe, kui sul on jalas midagi, mis näeb välja erakordselt ebamugav või ebaloomulik.
  10. Stiil. Kuigi mehed ei ole enamasti ka mingid stiiliteadurid, suudavad nad alateadlikultki su stiili põhjal alati kategoriseerida. Oled sa vabameelne hipster, Kalamaja boheem või Stockmanni fashionista? Nad oskavad seda näha ja sinu stiil mõjutab kindlasti tema esmamuljet sinust.
  11. Rinnad. See on paratamatu, et mees su rindu märkab. See, kas sa presenteerid neid uhkelt või peidad need konservatiivsete rõivaste alla, on muidugi sinu valik, aga arvesta, et su rindu märgatakse igal juhul.
  12. Tagumik. Kuigi see on samuti üks neist paratamatutest objektifitseerimisjuhtudest, mis aset leiab – kui sa lahkud, püüab iga mees vähemalt korragi heita pilgu su pepule. Loodetavasti on nad seda tehes diskreetsed.
  13. Enesekindlus. Kõige olulisem asi sinu juures, mis aga meest sind esmakordselt kohates võlub, on sinu energia. Pole midagi, mida mees ei peas seksikamaks kui enesekindlust. Enesekindlus on universaalselt seksikas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles