Võta osa lugejamängust ja tee isale kena üllatus

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel pühapäeval, 8. novembril tähistatakse isadepäeva. Seoses selle ilusa päevaga tahame teada, kuidas plaanite teie oma isa üllatada.

Kas teie peres on kombeks isadepäeva puhul kingitusi osta või küpsetate isale hoopis maitsva koogi? Kas lapsed joonistavad isale kaardi või sõidate perega linnast välja? Kirjuta, kuidas või millega võiks isa üllatada ja võid võita perepileti Lennusadamasse. Osalema ootame ka isasid, kes võivad omalt poolt arvamust avaldada, milline üllatus meeldiks teile kõige rohkem. 

Lennusadamas toimub sel pühapäeval suur isadepäeva seiklus koos kelgukoertega. Toredat päeva tähistatakse rikkaliku programmiga: külla tulevad ehtsad polaarkoerad, avatud on töötoad, tehakse näomaalinguid ja toimuvad ekskursioonid kogu perele. 

Lisaks saab igaüks mängida otsimismängu ning osaleda kogupere ekskursioonidel.  Eestikeelsed ekskursioonid algavad kell 12.00, 13.00 ja 14.00, venekeelsed kell 12.30 ja 14.30. Registreerimine ekskursioonidele toimub kohapeal Lennusadama kassas, grupis kuni 25 inimest. Lennusadama kohvikus MARU on sel päeval spetsiaalne isadepäeva erimenüü. Lisainfot leiab Lennusadama kodulehelt

Lugejamängus osalemiseks saada oma kiri aadressil naine@postimees.ee hiljemalt sel reedel, 6. novembril. Laupäeva hommikul kuulutame välja kolme võitja nimed, kes saavad terve perega Lennusadamasse minna (piletid kehtivad kuni 03.04.2016). 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles