Anni Arro elus on mehed tagaplaanil

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta noorettevõtja Anni Arro kohvikus Komeet.
Aasta noorettevõtja Anni Arro kohvikus Komeet. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Kuigi kokapreili ja kohviku Komeet osanik Anni Arro (27) seilab oma töise viljakuse ja karjääri tipul, pole ta ometi eluga rahul - kui oleks päris rahul, hakkaks tema sõnul igav, kirjutab Kroonika.
 

«Ütleme nii, et ora on perses kogu aeg,» märkis Arro, lisades, et ta on võimatu juhtum ning juba tunneb, et tahaks veel midagi teha, kuigi alles Komeeti avades mõtles, et kui kohvik käima läheb, siis ei tee kümme aastat enam midagi.

See koht, kuhu ta enda sõnul pidama jääb, peaks olema sada protsenti tema oma, kus ta saab ise vaadata, mida teha tahab, ega pea arvestama teiste omanike arvamusega, nagu Komeedis - täpsemalt tahaks ta teha midagi Pelgulinna, kus asub ka tema praegune üürikorter.

Läbikäimine superstaarisaatest võrsunud laulja Marten Kuningaga (24) on aga pausil, sest nagu Anni sõnas, elab ta oma Pelgulinna üürikorteris üksi, näeb Martenit harva ja ega jõuakski oma uute projektide kõrvalt kellelegi suurt pühenduda.

Arro tunnistas, et tal on tegelikult alati töö olnud esiplaanil ning eraelu on seejuures midagi sellist, mis on väga taustal, «eriti mingid mehed»; samuti pole ta päris kindel, kas tahabki üldse lapsi saada, sest kõik inimesed polegi tema hinnangul selleks mõeldud, vaid on pigem loodud tööks ja panustamiseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles