Mida teha, et mehed sinuga rohkem flirdiksid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine teab, et välimuse eest hoolitsemine võib suurendada enesekindlust ja tõmmata tänaval teiste tähelepanu. Aga kas sellest piisab, et püüda nende meeste tähelepanu, kes sulle tõeliselt huvi pakuvad?

Värskest uuringust selgus, et üks lihtne igapäevane harjumus võib suurendada võimalust, et mehed pööravad sulle tänaval rohkem tähelepanu. Nimelt tasuks iga päev leida hetk, mil keskendud positiivselt iseendale ja oma heaolule, kirjutab YourTango.

Uuringu viisid läbi meigitootja Revlon ja Fordham ülikool ning uuringu tarbeks paluti 710 naisel iga päev teha kindlat rituaali, mis hõlmas meiki, parfüümi, šokolaadi ja peeglit. Uuringu tulemused olid üsna üllatavad: 97 protsenti naistest tunnistas, et nende voodielu paranes tänu rituaalile. 

85 protsenti uuringus osalenud naistest sõnas, et nemad märkasid, kuidas teised hakkasid neisse positiivsemalt suhtuma. 65 protsenti naistest said rohkem komplimente nii oma kallimatelt kui võõrastelt. 56 protsenti naistest tunnistas, et võõrad mehed flirtisid nendega rohkem kui enne.

Tracy Rohrbaugh, Revloni turundusosakonna asepresident sõnas, et iga päev tuleks hinnata seda, mis muudab sind ainulaadseks ja ilusaks, sest see on kõige lihtsam viis, kuidas luua positiivset energiat. Igapäevased positiivsed rituaalid aitavad tema sõnul ajapikku muuta seda, kuidas inimene endasse suhtub ja toovad tema ellu rohkem headust, meeldivust, flirtimist ja armastust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles