Vaata, millises Euroopa riigis petetakse oma partnerit kõige rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring paljastas, et itaallased petavad oma abikaasasid suurema tõenäosusega kui prantslased.

Uuringu tellis Itaalia tutvumisportaal Incontri EXTRAconiugali, mis on sarnaselt Ashley Madisonile loodud abieluinimestele kõrvalsuhete loomiseks, vahendab The Independent. 

Uuringust selgus, et kõige truudusetumad on Itaalia mehed, kelle seas on oma partnerit petnud vähemalt ühe korra koguni 59 protsenti meestest ja 35 protsenti naistest. Teisele kohale jäid hispaanlased, kelle seas on truudusetuid mehi 56 protsenti ja naisi 34 protsenti. 

Sakslaste puhul hakkab silma suund sooline võrdsuse poole - petvaid mehi on 47 protsenti ja petvaid naisi 42 protsenti. Britid jäid nimetatud uuringus neljandale kohale, sest oma kaasale on sealmail truudust murdnud 45 protsenti meestest ja 32 protsenti naistest. 

Uuringusse mahtus ka Belgia, kus truudusetudi mehi on 45 protsenti ja truudusetuid naisi 31 protsenti. 

Kõigi üllatuseks jäid viimasele kohale prantslased, keda üldiselt peetakse seksuaalsuhetes kõige vabameelsemaks. Aga võta näpust, meestest on seal oma kaasat petnud vaid 30 protsenti ning naistest 27 protsenti.

Igas uuringus osalenud riigis küsitleti anonüümselt 1000 inimest. Uuringu juht Alex Fantini oletas, et kõige rohkem petetaksegi seal, kus truudusetus on suurim tabu, sest keelatud vili on kõige magusam. Kui näiteks Inglismaal kasutavad sääraste portaalide liikmed endast päris fotosid, siis Itaalias juhtub seda haruharva. Ometi on seal abieluväliseid suhteid kõige rohkem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles