Kim Kardashian avaldas oma ilu kohta üllatava saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Chase Rollins/AFF/PA Images

Seltskonnastaar Kim Kardashian käis hiljuti ajakirja InStyle korraldatud auhinnagalal, kus ta tutvustas avalikkusele Charlotte Tilburyt, kes kandideeris aasta meigikunstniku auhinnale. Oma sissejuhatuses ütles Kim Kardashian aga midagi, mis on vastuolus paljude iluekspertide soovitustega.

Kim Kardashian ja Charlotte Tilbury (Reuters).
Kim Kardashian ja Charlotte Tilbury (Reuters). Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Kardashiani sõnul on Tilbury talle eeskujuks, kuna meigikunstnik pole kunagi oma mehe juuresolekul olnud meikimata. «Ta magab ka meigitult. Ta on minu iidol. Ta on mulle inspiratsiooniks, kui ma olen väga laisk ega viitsi järgmisel päeval end meikida, seega ma magan vahel meigitult. Ma tean, et see on ilmselt üks halvimaid nõuandeid, aga Charlotte'il on olemas imelised kreemid, millega järgmisel päeval kahju korvata,» vahendab Cosmpolitan.com Kim Kardashiani sõnu.

Tuleb välja, et kuigi Kim Kardashiani kiidetakse sageli veatu meigi eest, kimbutab tedagi vahel laiskus. Kuigi ükski iluekspert ilmselt ei soovitaks meigitult magada, kuna meik hakkab nahapoore ummistama ja selle tulemusel võivad tekkida vistrikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles