Lugejamäng! Võida endale 100-eurone ostukorv!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pühadehooaeg on lähenemas ja aeg välja otsida oma lemmikretseptid! Saada meile oma hõrgutavaim küpsetiseretsept ning võid võita 100-eurose ostukorvi.

Postimehe naisteportaal ja Maxima ootavad lugejate retsepte küpsetistest, milles on kasutatud ükskõik millist piimatoodet. See võib olla magusroog, aga tegu võib olla ka soolase suupistega.

Et mäng oleks põnevam, oleme välja pannud kolm peaauhinda: võitja saab endale 100 eurot, teise ja kolmanda koha omanikud mõlemad 50 eurot. Peaauhinna võitja retsept ilmub ka Maxima uuudistoodete ajakirjas «I.S.U.» ning jõuab nii tuhandete kokkamishuviliste toidulauale. Retsepte ootame 21. novembrini.

Esikolmiku valite aga välja just teie, armsad lugejad. Oma lemmikretsepti eest on võimalik häält anda 22.-25. novembril, kolme kõige rohkem hääli saanud retsepti hulgast valime koostöös Maximaga välja lõpliku võitja.

Saada oma retsept ja pilt roast aadressil naine@postimees.ee ja võitjad selguvad juba 26. novembril!

NB! Loosimises osalevad vaid fotodega retseptid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles