Liis Tappo: kellegi teise unistust teostades võib ise hävida

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo Kanal 2 saate «Eesti toredaim kodu» žüriis.
Liis Tappo Kanal 2 saate «Eesti toredaim kodu» žüriis. Foto: Mardo Männimägi / Kanal 2

Ligi kaks aastakümmet kestnud Liis Tappo abielu paistis väljapoole ideaalne, ent praegu tunnistab naine, et oli väga kaua elanud iseenda eituses -  abielludes oli ta enda sõnul veel ebaküps ega teadnud, mida elult ootab või otsib, kirjutas tema lahutusest ajakiri Naised.

Tagantjärele leiab Liis Tappo sedagi, et vahetas abielludes lihtsalt ühe isa teise vastu, kuna kümme aastat vanem mees näis noorele, värskelt kodust lahkunud neiule tõelise turvapaigana.

Ühe oma veana tõi Tappo välja ka selle, et võttis suhtes rolli, mida temalt oodati, püüdes olla hea naine ja ema, nüüd aga mõistab, et olles kellegi teise unistuse osa, võib ise täiesti hävida. Kui naine oleks algusest peale enda eest seista osanud, võinuks asjad aga teisiti olla.

«Sa võid jääda sellesse lõksu, teisest inimesest sõltuvusse, või proovida olukorda muuta,» ütles Liis Tappo kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles