Kodumaisest moepoest ZERO° leiab hulgaliselt uute disainerite loomingut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moedisaini showroomis ZERO° esitleti uusi ja huvitavaid disainereid, kelle looming sobib täiendama nii naiste kui meeste garderoobi.

Berliini moenädalatel tuntust kogunud naisterõivaste brändi Whitetail sügistalvise kollektsiooni olemus seisneb lihtsuses. Alles on jäetud vaid kõige olulisemad elemendid ning eredamad värvitoonid on teinud ruumi mustale, hallile ja valgele. Selgejoonelised lõiked, teravad nurgad ja maskuliinne joon rõhutavad sisemist naiselikkust. Naturaalsetele tekstiilidele lisaks on kollektsiooni keskseks materjaliks Peruu alpakade vill.

Aksessuaaridest on uueks tulijaks Eestis resideeruv sakslannast ehtekunstnik Lisa Kroeber, kes loob minimalistlikult geomeetrilisi kõrvarõngaid. Kahe tõelise eesti mehe koostöös on sündinud puidust rahakotte tootev ÜRG, õrna naiselikult roosa nahksisuga aksessuaarid on sobilikud ka naistele.

SALT Accessories kollektsioon on inspireeritud ehitusest ja ehitusmaterjalidest. Lisades detaile või neid ära võttes on kandjal võimalus luua ehe vastavalt tujule - minimalistlik või detailirohke. Materjaliks loomulikult vilt.

Ehtedisainer Jane Aus on loonud uue ehtebrändi Seco, mille ehted on inspireeritud loodusest ning kannavad selle väge läbi kasutatud kujundite ja nende sümbolistlike tähenduste. Loomingus põimuvad lõunamaine põud ja põhjamaade jäised tuuled, Eesti loodus ja kaugete maade pärimused.

Heaks täienduseks saabuval talvel on Canna pontšod, jätkuvalt saab moepoes imetleda ning osta Mare Kelpmani villaseid mantleid, KÄTi souli-karakteri ja põhjamaise alatooniga rõivaid ning Raili Nõlvaku grungelikke sügistalviseid kollektsioone. Lisaks saab garderoobi täiendada unisex brändi One Wolf rõivastega, stiilseks reisimiseks sobivate Playluggage’i mänguliste kohvritega, naiselike ehetega MyaMoonilt jpt.

30. oktoobrist kuni jaanuari alguspäevadeni tegutseb showroom ZERO° hüpikpoena Stockmanni kaubamajas (Liivalaia 53, III korrus). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles