Kümme omadust, mis teevad sinust hea partneri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milline on ideaalne tüdruksõber? Kas ta peab olema imekauni välimuse ja suure rinnapartiiga? Mitte päris. Erinevalt sellest, mida paljud naised usuvad, ei ihka enamik mehi enda kõrvale supermodelli. Nad tahavad lihtsalt head naist, kes oleks armas, tundlik ja toetav.

YourTango pani kirja kümme omadust, mis muudavad iga naise heaks partneriks.

1. Sa oled enesekindel

Miski pole seksikam naisest, kes tunneb end omas nahas hästi. Kui oled vahel mehelt küsinud, kas üks või teine rõivaese teeb sind paksuks, siis lõpeta see ära. Näita talle, et sa oled endaga rahul ega vaja pidevalt tema kinnitust.

2. Sa oled tark

Keskkooli ajal võivad meestele meeldida ju neiud, kes teesklevad, et nad on veidi rumalad ja esitavad tihtipeale naiivseid küsimusi, kuid mehed tüdinevad sellest kiiresti. Mees tahab oma ellu naist, kes oleks temaga võrdne. Ole tark, ole nutikas - just see teeb sind seksikaks. 

3. Sa ei hooli materiaalsetest asjadest

Mees tahab olla sinu rüütel valgel hobusel. Ta tahab sind kohelda kui printsessi, sest tema arvates oled sa ainult parimat väärt..., aga see ei tähenda, et sa peaksid printsessi kombel käituma. Luba mehel end aeg-ajalt üllatada ilma temalt suuri žeste nõudmata. Ta tunneb kergendust, et ei pea sinu rahuldamiseks nahast välja pugema ja see inspireerib teda sind üha rohkem üllatama.

4. Sulle meeldib spontaansus

Üks esimestest asjadest, mis suhtest kipub kaduma, on spontaansus. Võib-olla olete harjunud korra nädalas koos väljas söömas käima, kuid see kaotab peagi oma võlu, sest sellest saab osa teie tavapärasest rutiinist. Meestele meeldivad naised, kes armastavad spontaansust, ürita seda suhtes alles hoida.

5. Sulle meeldib ka lõõgastumine

Mis on üks parimaid asju, mida koos partneriga teha? Lihtsalt lõõgastuda. Kui tuled pärast tööd koju ja nõud on kraanikausis pesemata, siis ilmselt tahad mehega kurjustada. Aga ürita sellest hoopis mööda vaadata. Meestele ei meeldi, kui nende kallal näägutatakse ja ühe õhtu pead sa ju vastu ilma, et pesemata nõud sind närvi ajaks. Lõõgastuge üheskoos ja tee mehele väike märkus, et järgmisel päeval võiks ta nõud ära pesta.

6. Sa pole liiga tõsine

Meestele meeldivad naised, kes naeravad nende naljade üle ja kes ei võta elu liiga tõsiselt. Naer on teatavasti ka väga hea armurohi, seega naerge rohkem koos.

7. Sa tead, kuidas olla sensuaalne

Eelnevalt sai mainitud, et välimus pole kõige tähtsam, pigem on oluline see, et sa oskad olla seksikas ja enesekindel. Ole oma naiselikkuse üle uhke. Ära kanna kogu aeg dressipükse ja ürita mehele vahest meelehead teha mõne rõivaesemega, mis on sinu garderoobist tema lemmikuks saanud. Sa ei pea kandma kodus olles peent pesu ja kontsakingi nagu mõni Victoria's Secreti modell, aga sa peaksid tundma end seksikana mugavalt ja seda ka välja näitama.

8. Sa hindad ausust

Kui mees ei saa sind usaldada, kuidas peaks ta suhtuma sinusse kui oma tulevasesse naisesse? Ole suhtes avatud ja aus. Ka väike valge vale võib võtta etteaimamatud mõõtmed ja kontrolli alt väljuda.

9. Sa saad ise hakkama

Sihikindlad ja kirglikud naised on väga seksikad. Aga kui mees peab kogu aeg su kätt hoidma, sest sa ei tule ise toime, siis võib ta kiirelt sinu vastu huvi kaotada. Ükski mees ei taha omale naist, kellele ta peab olema justkui lapsehoidja või kellele peab kogu aeg oma tegemistest aru andma. Anna mehele piisavalt hingamisruumi.

10. Sa oled toetav

Kuigi see võib kõlada klišeena, tahavad mehed naiste eest hoolitseda... aga ka kõige tugevam mees tahab, et tal oleks pehme pinnas, kuhu maanduda. Ta tahab teada, et sa toetad teda ja tema valikuid. Saada talle vahel sõnum, väljendades oma hoolimist ja armastust. Ole toetav, aga ära lämmata teda. Tal pole vaja naist, kes meenutab talle tema ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles