Seitse asja, mis meestele naiste juures närvidele käivad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küsisime Eesti meestelt, mida nad naistes hindavad. Tasakaaluks uurisime internetiavarustest, mida räägivad mehed mujal – ja mis neile naiste juures ei meeldi.

MEESTELE EI MEELDI

  • kui naine on liiga enesekeskne. Ennast tuleb armastada, aga samas tasub tähelepanu pöörata ka teistele inimestele. (Cosmopolitan.com)
  • ebaausad naised. Seejuures on ka inetu oma soovide kohta valetada. Kui sa tead, kus sa süüa soovid, siis ütle seda, mitte ära lase mehel otsustada, et pärast mossitada, sest sulle tema valik ei meeldinud. (Cosmopolitan.com)
  • printsessid, kes ei hooli armastusest, vaid hoopis sellest, et keegi neid jumaldaks ja ülistaks. Printsess tahaks abielluda mehega, kes võtab teda kui trofeenaist. Need naised ei lase meestel õnne tunda ja nad ei teadvusta endale, et tegelikult ei saa nad ka ise õnne tunda. (YourTango.com)
  • naised, kes teesklevad tähelepanu nimel, et on rumalad. Mitte kunagi ei tasuks teistele meelega jätta muljet, et sa oled rumal. See ei too endaga midagi head kaasa. (Cosmopolitan.com)
  • naised, kes ei tee komplimente. Ka neile meeldib kuulda, et nende pepu näeb teksades hea välja. (Cosmopolitan.com)
  • kui naine voodis igavleb. Sa ei naudi seksi? Mees saab sellest aru ja igavleva naise vaatamine ning temaga voodis olemine pole ühegi mehe unistus. (YourTango.com)
  • seksi ajal liigne vaikimine ega ka liigne rääkimine. Rääkimiseks on parim aeg pärast seksi, kui juba teineteise kaisus mõnulete. Aga ka hauavaikus pole seksi ajal tervitatav. Mees tahab teada ja kuulda, kas ta toimib õigesti või mida ta peaks teisiti tegema. (YourTango.com)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles