Mis juhtub, kui sa näitad maailmale tõelist iseennast?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed on sotsiaalsed olendid, ka see osa meist, kes eelistavad rahvahulkadele omaette olemist. Me hoolime sellest, mis jälje me maailma jätame ning kuidas teisi enda ümber mõjutame.

Aga mis juhtub, kui me näitame maailmale tõelist iseennast? Higher Perspective arvab, et juhtuvad järgmised toredad asjad.

Sa annad endale jõu ja voli. Kui sa ei hooli enam, mida sinust teised arvavad, võtad sa kontrolli oma elu üle endale tagasi. Sa võid meeldivalt üllatuda!

Sa oled õnnelikum. Kui sa ei pea enam maailma eest peituma, tunned, kuidas raskus õlgadelt kaob. Nüüd, kui sa saad olla täiesti sina ise, saad sa lõpuks ometi olla täielikult õnnelik ning elada rõõmuküllast elu.

Sa näed elu positiivsemates toonides. Teinekord me ei mõista, kuivõrd õnnetuks meid muudab, kui püüame käituda kellenagi, kes me pole. See tekitab meis negatiivseid mõtteid. Kui sa lubad endal olla sina ise, mõistad, kui palju sul on maailmale anda.

Sa muutud tugevamaks. Ja see on selline tugevus, mida keegi ei saa sinult võtta. Ükskõik, mida elul sulle ette on veeretada, sa saad kõigega hakkama, sest sa oled sina ise.

Sa ei pea enam kellelegi muljet avaldama. Kas see pole tegelikult suurepärane mõte? Sa ei pea avaldama muljet ei kellelegi muule kui ainult iseendale. Ela endale seatud eesmärkide kohaselt, vastavalt enda potentsiaalile ning ära lase teistel ette kirjutada, kuidas su elu peaks välja nägema.

Sa oled enesekindlam. Ja seda on meil kõigil vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles