Seitse märki, et sa oled armunud valesse inimesse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Higher Perspective reastas seitse olulist märki, mille järgi aru saada, et su suhe pole jätkusuutlik. Kas tunned end ära? Sellisel juhul tasuks hoolega oma elu üle järele mõelda.

  1. Sa panustad suhtesse rohkem kui su partner. Sa avastad sageli, et oled suhtesse panustanud rohkem kui tema. Teie igapäevaelu korraldamise raskus langeb peamiselt sinu õlgadele, samal ajal kui su partner justkui istuks niisama ja vaatab, kuidas elu möödub.
  2. Ta kurnab sind. Ja mitte heas mõttes. Sa peaksid tundma end tema läheduses laetuna ja energilisena, täis armastust, mitte aga stressis ja kurnatuna.
  3. Sa ei taha temaga koos aega veeta. See on selgeim märk, et midagi on valesti. Te olete teinud koos plaanid, et lahedasti aega veeta, kuid selle asemel, et seda elevusega oodata, oled sa paanikas ja otsid viise, et pääseda.
  4. Säde on kadunud. Võibolla kunagi oli teie vahel säde, aga nüüd on elu igav. Suhted peaksid ellu tooma särtsu ja entusiasmi, mitte aga sind väsitama ja tüütama.
  5. Sa ei näe temaga koos tulevikku. Kus sa kümne aasta pärast oma elus jõudnud oled? Elad ehk teises linnas, teed teist tööd, on sul lapsed, koer? Kui sa ei suuda ette kujutleda, et sama partner sinu elus ka tulevikus on, on aeg edasi liikuda.
  6. Sa oled pidevalt kaitses. Kui sulle pidevalt tundub, et pead end partneri eest kaitsma, on midagi väga valesti. Just tema peaks olema su elus see inimene, kes alati su seljatagust kaitseb ja sind toetab.
  7. Sa ei taha temaga koos seltskonnas käia. Eelistad, et ta ei tule sinuga kaasa, kui lähed sõpradega välja või külastad pühade ajal perekonda? On sul temaga piinlik väljas käia? Järjekordne märk, et oled suhtes vale inimesega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles