Old Spice’i mees Terry Crews 90päevasest seksipaastust: «See oli imeline!»

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terry Crews
Terry Crews Foto: Hollywood Newswire/BuzzFoto.com / Scanpix

Kui paari suhtest kaob seks, näitab see tavaliselt, et nende suhe on mõranemas. Kuid näitleja Terry Crews, kes on maailmale ennekõike tuntud kui Old Spice’i mees, pidas abikaasaga koos kolmekuulise seksipaastu. Tulemused olid tema sõnul imelised!

Terry Crews on olnud oma abikaasa Rebeccaga abielus 25 aastat ning nad võtsid vastu huvitava väljakutse: lõpetada teadlikult seks kolmeks kuuks ja seda eesmärgiga tugevdada nende suhet.

«90 päeva jooksul ei mingit seksi, ainult meie suhe, kallistused, rääkimine,» avaldas mees Huffington Postile. Terry ja Rebecca elud on muidugi väga kiired, lisaks on neil peres kasvamas viis last. Nad leidsid, et paastumine on hea viis midagi oma suhte heaks ära teha.

«Kui 90 päeva oli möödunud, tundsin ma, et ma tean, kes mu naine on,» selgitab Crews. Ta ütleb, et enam ei läinud nad kahekesi kohtingule, mõeldes: «Oh, lähme välja, pärast saab seksi.» «Me läksime koos välja, sest ma tahtsin temaga rääkida, teda tunda,» ütleb mees ning lisab, et paast oli nende mõlema jaoks ääretult positiivsete tulemustega. Crews on oma sõnul nüüd oma naisesse armunud rohkem kui kunagi varem.

Crews arvab ka, et tegelikult eelistavad kõik mehed just sellist tüüpi intiimsust. «Me kõik otsime kedagi,  keda lähedalt tunda ja armastada, me ei otsi pornot,» räägib ta. «See on kõik, mis me tahame – iga mees maailmas. Aga mehed vahepeal kardavad ning seetõttu teesklevad, et nad ei hooli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles