Mees maksis teda petnud naisele õelalt kätte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmine on üks inetumaid mooduseid, kuidas armusuhetele lõpp teha. Petetud partner tunneb end reedetuna ja tal võib tekkida tahtmine kallimale petmise eest kätte maksta. Täpselt nii toimis üks mees, kui sai teada, et ta naisel oli kõrvalsuhe.

Antud loo peategelaseks on noormees, kes armus ühte neidu. Kuna mees oli bändis laulja, oli tal palju austajaid, kuid tema südame võitis just see naine ja nad otsustasid suhtesse astuda. Suhe oli juba mõnda aega kestnud, kui mees avastas, et naine petab teda. Selgus, et naisel on terve nende suhte jooksul olnud kõrvalsuhe, vahendab Elite Daily.

Mees sai teada, et temal olid naise vastu suuremad tunded, kui naisel tema vastu ja see murdis ta südame. Ta sai maruvihaseks, kuid ei tahtnud naisele kuidagi labaselt kätte maksta. Ometi tundis ta, et peab midagi tegema.

Ühel õhtul oli mees oma semudega baaris, kui nendega liitus tema endise kallima ema. Mehe endine ämm võttis seltskonnaga mõned joogid ja mehel tekkis kaval mõte, kuidas ta saaks oma eksile kätte maksta. Ta hakkas ämmale mesijuttu ajama, kuni naine lõpuks kutsus mehe endaga koju. Mees saatis ta koju... ja seksis oma endise ämmaga.

Pärast vahekorda tõmbas mees T-särgi selga ja läks kööki juua võtma. Samal hetkel tuli koju tema eks, kes oli samuti veetnud õhtu väljas. Ta nägi külmkapi juures poolpaljalt seismas oma endist poiss-sõpra. Naine sattus segadusse ja küsis pooleldi karjudes, mida mees tema kodus teeb. Mees vastas lakooniliselt: «Joon apelsinimahla.»

Hea lugeja, kas sinulgi oleks mõni sarnane lugu jagada? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles