Viis trikki, et esimene kohting poleks nii närvesööv

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled tinderdamisest ja pidevatest kohtinguportaalides kondamisest väsinud? Tüdinenud mõistatamast, mida ta ühe või teise lausega mõtleb? Lisaks veel esimese kohtingu närvesööv ootus...

Female First annab head nõu, kuidas muuta esimene kohting mõnusamaks elamuseks, mil end tõeliselt mõnusalt tunda.

  1. Ära ole liiga valiv. Kuigi on tore, et sul on «kindel tüüp» mehi, kes sulle peale läheb, katsu mõelda ka raamidest välja. Kohtamine peaks olema lõbus ja erutav, nii et ära pelga kokku saamast inimestega, kes ei paista esmapilgul sinu maitsele sajaprotsendiliselt sobivat. Jäta endale võimalus olla meeldivalt üllatunud!
  2. Ära mõtle arvemaksmise teemal üle. Kas arve peaks tasuma mees või sina? Kas te peaksite selle poolitama ja kui, siis kuidas? Lase lõdvaks ning tehke esimene kohting näiteks hoopis kohvi või drinkidega – arve on väiksem ning väheneb ka pinge, selle asemel saate keskenduda sellele, mis on tegelikult oluline: teie kaks.
  3. Lõdvestu ja lõbutse! Katsu mitte oma peas üle mõelda, isegi kui sul on selline halb harjumus. See põhjustab mõttetut ärevust ning tekitab tunde, et kohting on kuidagi peale surutud. Selle asemel, et mõelda viise, kuidas olla piisavalt täiuslik, proovi lõdvestuda, lõbutseda ning meenuta endale, et te olete vaid kaks inimest, kes tahavad teineteisega natuke rohkem aega koos veeta. Muide, on üsna tõenäoline, et ka su partner on kergelt närvis.
  4. Rääkige neutraalsetel teemadel. Esimesed kohtingud ei ole mõeldud lõpututeks pingelisteks debattideks pagulaste või kooseluseaduse teemadel. Hoia vestlus kerge ja lõbus. Kui sa ei tea, millest rääkida, võid alati teemaks võtta raamatud, sarjad, puhkuseplaanid ja naljakad asjad, mis sel nädalal su elus juhtusid.
  5. Lõpetage lõputu tšättimine! Üks peamisi vigu, mida tänapäeva netiajastu inimesed teevad, on enne kohtingut võrgus liigne jutustamine. See loob teatud ebaterved ootused ja seda juba enne, kui te olete kahekesi isegi veel näost näkku kohtunud. Kui kellegagi klapib, püüdke kohtuda esimesel võimalusel, et mitte raisata aega tšättimiseks. Isiklikult kohtudes on selge, kas teie vahel on ka tõeline keemia!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles