Sotsiaaleksperiment: kuidas reageerivad mehed, nähes tänaval purjus naist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube

Hispaanias viis võõrutusravikliinik läbi sotsiaaleksperimendi, mille raames saadeti näitlejanna Madridi tänavatele teesklema, et ta on purjus. See, kuidas mehed purjus naisesse suhtusid, oli üsna üllatav ja mõnevõrra šokeeriv.

Naisele lähenes tänaval üpris palju mehi, kuid selle asemel, et talle abi pakkuda, arvasid mehed, et naine võiks nendega baari või mujal privaatsesse kohta tulla, kus saaks veel alkoholi tarbida. Mõned mehed üritasid ka naisele läheneda, kirjutab Daily Mail.

Naine rääkis meestele, et ta on eksinud ja tema telefonil on aku tühjaks saanud, mistõttu ta ei saa oma sõbrannadele helistada. Kuigi naine tunnistas, et ta on juba päris palju joonud, pakkusid mitmed mehed, et sellest pole hullu ja võiks samas tempos jätkata.

Kõige šokeerivam hetk on aga video lõpus, kus naisele lähenes üksik mees. Ta jalutas koos naisega mööda kõrvaltänavat ja üritas teda korduvalt suudelda. Üks naise kolleegidest oli sunnitud sekkuma, et paari lahutada, kuid võõras väitis, et tunneb naist ega soostunud naisel minna laskma. Lõpuks õnnestus kolleegil naine võõra käest päästa ja eemale kõndides ütles kolleeg naisele, et viimane ei laseks kellelgi end puutuda.

Vaata videot. Kuidas sina käituksid, kui näeksid tänaval purjus naisterahvast?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles