Kodumaine luksusbränd ühendab põhjamaise disainikeele ja Peruust pärit kvaliteetse materjali

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maiken Staak, Annika Metsla, Jaana Süld

ALPAKA on 2007. aastal loodud Eesti luksusbränd, mis ühendab Peruu Andidest pärit kvaliteetse materjali ja põhjamaise disainikeele. 

ALPAKA toodab kõrgekvaliteedilisest alpaka villast ja nahast omanäolisi sisustus- ja moeaksessuaare. Tootevalikus on esindatud vaibad, voodi- ja padjakatted, pleedid ning sallid. Enamik tooteid valmivad Peruus kohalike meistrite käe all, kuid nahast tooted saavad viimase lihvi Eestis, Saaremaal.

Foto: Maiken Staak, Annika Metsla, Jaana Süld

Alpaka vill on tuntud oma siidise pehmuse, erakordse soojuse ning nahasõbralikkuse poolest. Tänaseks müüakse ALPAKA tooteid kaubamajades ja sisustusbutiikides enam kui 30 riigis ning neid kasutavad oma projektides tunnustatud sisearhitektid ja disainerid. ALPAKA naturaalsed ja kvaliteetsed tooted pakuvad sooje emotsioone pikkadeks aastateks. ALPAKA on projektipõhiselt tootnud voodikatteid ja pleede ka lennufirmadele, luksusjahtidele ja hotellidele. Eestis näiteks hotell Telegraaf ja Amsterdamis tuntud Conservatorium Hotelile.

ALPAKA tooted sobivad elegantsi hindavale stiilitundlikule tarbijale, kes väärtustab head disaini ja looduslikku materjali. 

ALPAKA toetab jätkusuutlikku tootmist ning alpakade head kohtlemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles