Mida teha, kui mees on voodis sinust seiklushimulisem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida teha, kui kallim sooviks voodis erinevaid poose proovida, kuid sina eelistaksid üht head asendit, mis sind alati kindlalt lõpuni viib? 

«Mu abielu lõppes, kui olin 45 ja nüüd olen esimest korda üle pika aja uuesti suhtes. Mu uus kallim on väga atraktiivne, aga ta on voodis väga aktiivne ja seiklushimuline. Ta sooviks vahekorra ajal proovida 3-4 erinevat poosi, kuidas ma peaksin talle ütlema, et eelistan misjonäriasendit?» kirjutab üks murelik naine portaalis Daily Mail.

Talle annab nõu Daily Maili suhtenõustaja Rowan Pelling, kelle sõnul tuleks kõigepealt välja selgitada, miks mees tunneb, et ta peab iga vahekorra ajal erinevaid poose proovima. «Võib-olla tunneb mees, et mitmekülgsus lisab elule vürtsi. Või on ta eelnevalt olnud väga seikluslikus suhtes. Kõige tõenäolisem on aga see, et ta üritab lihtsalt uuele kaaslasele muljet avaldada,» pakkus Pelling.

Ta soovitas naisel mehele meelde tuletada, miks on vana hea misjonäriasend tema arvates parim. Näiteks võib välja tuua selle, et antud poosis saab kallimale silma vaadata ja teineteist suudelda. 

«Misjonäriasendil on aga meeste jaoks üks miinus: nemad peavad tavaliselt palju tööd tegema. Kui te seksite iga kord ainult selles asendis, võib mees tunda, et ta ei saa seda, mida ta tahaks,» nentis Pelling. 

«Suhte alguskuudel oma seksuaalsetest eelistustest rääkimine võib olla riskantne. Keegi meist ei taha suhte alguses jätta kriitiku muljet. Aga kui te ei suuda avameelselt rääkida, siis võib suhtest kirg kaduda.»

Pelling soovitas alustada näiteks sellega, et teha komplimente mehe hea välimuse kohta ja öelda mehele, et sa hindad tema seiklushimu. Võid mehele selgitada, et sa kardad, et ta on liiga suure surve all, et peab «hästi esinema» ja et mõnikord meeldiks sulle aeglasemas tempos liikuda. 

Kui mees sind tõesti hindab ja armastab, siis on ta kindlasti õnnelik, kui saab teada, et ta ei pea magamistoas tingimata nahast välja pugema. Ent oluline on leida hea ja õige viis, kuidas sellistel teemadel rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles