Nõuandeid, kuidas muuta oma Instagrami pildid populaarsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased on kindlaks teinud, et need fotod, mida on Instagrami abil veidi muudetud (kasutatud erinevaid filtreid), koguvad rohkem kommentaare ja saavad enam tähelepanu kui muutmata fotod. Ent mida tasuks veel teada, et muuta oma fotod Instagramis populaarsemaks?

Moeblogija ja stilist Isabella Thordsen tegi laheda video, kus ta jagab oma nõuandeid, mille abil saab Instagrami fotosid muuta populaarsemaks ja koguda rohkem järgijaid, kirjutab Huff Post.

Thordsenil on Instagramis üle 103 000 järgija, seega võib üsna kindlalt väita, et naine teab, millest räägib. Järgnevalt on välja toodud kolm head nippi, mida Thordsen videos jagas:

1. Kvaliteet on tähtsam kui kvantiteet. Thordsenile meeldib, et tema fotodel on üks kindel teema ja meeleolu, seega näevad tema fotod üheskoos väga head välja.

2. Kui oled blogija, kes soovib mõnele suurele brändile silma jääda, märgi foto all kindlasti ära need brändid, mida sa kannad. Võimalik, et nad panevad sinu pilte tähele ja jagavad neid ka oma Instagrami lehel.

3. Väldi väga tugevate filtrite kasutamist. Thordsen kasutab ise mobiilirakendust Afterlight, mis suurendab fotode heledust ja kontrasti.

Kui soovid veel nõuandeid, vaata videot (inglise keeles)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles