Viisteist asja, mis meestele naiste juures üldse ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Redditis palus üks kasutaja meestel jagada, mis neile naiste juures üldse ei meeldi. Nagu arvata võis, avaldasid Redditi kasutajad sel teemal julgelt arvamust. 

Cosmopolitan noppis vastustest välja kõige populaarsemad, ent pea meeles, et need on kõigest mõne inimese arvamused. Kõige tähtsam on siiski iseendaks jääda, sest ausus on eduka suhte üheks alustalaks.

Mehele ei meeldi...

...kui naine pole aus. See tundub üsna loogiline, sest usaldus ja ausus on armusuhetes väga olulisel kohal. 

...kui naine on liiga enesekeskne. Ennast tuleb armastada, aga samas tasub vahel tähelepanu pöörata ka teistele inimestele.

...kui naine teeskleb tähelepanu nimel, et ta on rumal. Mitte kunagi ei tasuks (meelega) jätta teistele muljet, et sa oled rumal. See ei too endaga kaasa midagi head.

...kui naine teeskleb, et ta on kohmakas. Mõned naised on veidi kohmakad ja nendega võib sageli midagi juhtuda. Aga kui sa pole selline naine, siis ära teeskle, et oled.

...kui naine vaatab kogu aeg ainult oma nutitelefoni. Naine ei tohiks Facebookist või Instagramist hoolida nii palju, et see hakkab tema reaalset elu häirima. 

...kui naine üritab meest armukadedaks ajada. Ilmselt leiad internetist artikleid, mis väidavad, et kui soovid mehelt kihlasõrmust saada, siis peaksid ta natuke armukadedaks ajama. Ära usu selliseid nõuandeid, armukadedus on kõigile loomuomane, aga tahtlikult ei tasuks seda esile kutsuda.

...kui naine mängib raskesti kättesaadavat. Teisest küljest ei tasuks end ka liiga kergesti kätte anda, sest meestele tegelikult meeldib naisi veidi aega jahtida. 

...kui naine valetab oma soovide kohta. Kui sa tead, kus sa süüa tahad, ära lase mehel otsustada ega mossita hiljem, sest sulle ei meeldi tema valik. Ütle oma soovid alati ausalt välja, siis vastab ka mees samaga.

...kui naine on kitsarinnaline. Ära kritiseeri teisi ilma põhjuseta, suhtu kõigisse võrdselt ja ela oma elu.

...kui naine on kõigele liiga avatud. See punkt on veidi vastuolus eelmisega, aga mehed on ju keerulised, emotsionaalsed olendid. Võib-olla kõik neist ei tea veel, millist naist nad tahavad.

...kui naine on abitu. Meestele meeldib tunda, et nad saavad naisele abiks olla, kuid valdav enamus meestest eelistab naisi, kes saavad ise hakkama.

...kui naine suhtub sotsiaalmeediasse kui töösse. Tõsi, mõne töö puhul on sotsiaalmeedia roll tõesti oluline ja sellele tuleb tähelepanu pöörata, aga kui sinu tööjuhend ei näe ette, et peaksid sotsiaalmeediat kasutama, ürita Facebooki ja Twitterit minimaalselt külastada.

...kui naine ainult võtab, kuid ei soostu andma. Üks Redditi kasutaja tõi näiteks, et tema tüdruksõbral oli depressioon ja ta oli naisele alati toeks. Naine ütles, et hindab seda väga ja teeks mehe heaks kõike. Kui mehel aga mõni aasta hiljem diagnoositi obsessiiv-kompulsiivne häire, vaatas naine teda vastikustundega ja ühel õhtul läks lihtsalt kodust ära. Rohkem nad ei kohtunud.

...kui naine ei tee mehele komplimente. Ka mehed tahavad kuulda, et nende pepu näeb teksades hea välja. Tee mehele vahel komplimente, tema jaoks on see tähtis.

...kui naine on võlts. Ära mängi mänge, jää iseendaks ja leia mees, kes hindab sind just sellisena, nagu sa oled. See kõlab loogiliselt, kuid seda kiputakse unustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles