Disainer soovitab valida väiksema numbriga teksapüksid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulutatud ja aukudega teksapükste valimisel peaks naise ülejäänud väljanägemine olema korrektne.
Kulutatud ja aukudega teksapükste valimisel peaks naise ülejäänud väljanägemine olema korrektne. Foto: SCANPIX

Rääkides sobivate teksapükste valimisest, soovitas Eesti disainer Anna Axonova valida teksapükste ostmisel pigem väiksema kui suurema rõivanumbriga toode, sest teksariie kipub aja jooksul veidi venima.

Uusi teksapükse tuleks disaineri sõnul kanda enne esimest pesemist võimalikult kaua - vähemalt nädal aega -, et püksid keha järgi vormuda jõuaksid, kirjutas Õhtuleht.

Slim fit (liibuvad ja alt kitsenevad) teksapüksid peaks jalas ulatuma pahkluuni, ilma et tekiks voldid ning broad cut (alt laienevad) püksid jalanõuni.

Kulutatud ja aukudega teksapükste juurde sobib T-särki kanda vaid verinoortel, kuid vanematel kodanikel oleks soliidsem augulised püksid jalga tõmmata vaid juhul, kui ülejäänud väljanägemine on korrektne, märkis Axonova.

Mida erilisem püksimudeli osta, seda kiiremini see üldjuhul moest läheb, seega on üheks hooajaks trendipükse soovijatel otstarbekam kiirmoekettidest endale odavalt sellised püksid soetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles