Harmoonikumi perenaine: ka kõige halvem olukord võib tegelikult olla suur õnn

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Harmoonikum

Varem programmeerija, tarkvarakonsultandi, koolitaja ja personalijuhina töötanud Riina Quak (49), kes nüüd on Viimsis asuva ökospaa Harmoonikum perenaine, rääkis Naistelehele, et on tagantjärele tarkusega avastanud, et ka kõige halvem olukord võib tegelikult olla suur õnn - sellest saab lihtsalt hiljem aru.

«Inimesed üldjuhul ei võta aega mõtlemiseks, mida nad tegelikult tahavad. Soovin, et kõik tegeleksid regulaarselt konstruktiivse unistamisega, sest õnnelik olemine on protsess, mida nautida, mitte eesmärk, mida saavutada,» rääkis Riina.

Oma praeguse abikaasa, Norra matemaatikadoktori Ewald Quakiga (52) kohtus Riina kümmekond aastat tagasi ühes Tartu külalistemajas hommikusöögilauas - tal endal oli selleks ajaks kaks last, kuid mehega vesteldes avastas, et tegemist on tema hingesugulasega ning nüüd kasvab nende peres ka viieaastane pesamuna Sophie Karoliine.

Riina sõnul tunneb hingesugulase ära kõhutundega - kuna ta oli Ewaldit kohates juba korra abielus olnud, siis oli ta umbusklik ja kahtles oma tundes kaua, kuid kuigi meest lähemalt tundma õppides tundus talle kõik liiga ilus, et tõsi olla, pole ta siiani leidnud kinnitust oma hirmule, et kuskil peab olema mingi konks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles