Austraalia supermodelli ehe foto tõestab: venitusarmid on ilusad!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robyn Lawley
Robyn Lawley Foto: Scanpix / SIPA Usa

Austraalia supermodell Robyn Lawley (26) postitas endast Facebooki retušeerimata foto, kuna tahab maailmale näidata: venitusarmid on ilusad ning naised peaksid oma kehade üle uhkust tundma!

Robyn kirjutab foto all, kui väga haavas teda üks Briti tabloid, kes avaldas loo pealkirjaga «Robyn kaalub aborti, et vältida venitusarme». Naine oli sel hetkel seitsmendat kuud rase ning kommentaatorid hakkasid teda õelate märkustega pommitama.

«Naiste õlule pannakse naeruväärselt suur koorem ning neid julgustatakse muretema oma vigade pärast,» kirjutab Robyn. «Kõige selle juures me unustame, et me oleme tegelikult tõeliselt ilusad!»

Robyn meenutab kõigile, kes peaksid pärast sünnitust oma keha pärast põdema: «Sa oled võitleja! Sa lõid enda sees elu, see ei ole mitte kerge ettevõtmine. On aasta 2015. Me peaksime koheselt suutma panna naised endast hästi arvama. Me ei tohiks võtta neilt ära õiguseid ja valikuid. Ma armastan oma tütart, aga ma armastan ka oma inimõigusi.»

 

Almost a year ago, an interview from a very honest maybe too honest conversation with a friend was manipulated and taken...

Posted by Robyn Lawley on Thursday, 22 October 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles