Valime aasta isa!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Naisliit kutsub esitama aasta isa kandidaate.

Aasta isaks võib kandideerida Eesti vabariigi kodanik, kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks täisealist last, kes on oma töös pädevad ja tunnustatud ning on perekonna väärtustamisel eeskujuks ka väljaspool oma perekonda.                                                

Valiku kandidaatide hulgas teeb Eesti Naisliidu eestseisus, kus on esindatud Tallinna, Pärnu, Põlva, Vändra, Kohtla-Järve, Kiviõli, Viljandi, Sindi, Harjumaa ja Otepää naisorganisatsioonid.

Aasta isa tiitel antakse üle Eesti Naisliidu poolt Eesti Naislaulu Seltsi korraldatud kontserdil Estonia kontserdisaalis 8. novembril.

Aasta isa tiitlile kandideerimise toetuskirjad saata kuni 29. oktoobrini 2015  e-posti aadressidele malle.pettai@hotmail.com või naisliit@gmail.com.

Eesti Naisliit on aasta isa tiitlit omistanud aastast 1998. Seni on aasta isa tiitli pälvinud Valeri Kutuzov, Aldo Kals, Ralf Allikvee, Aavo Ots, Urmas Kruuse, Heinz Valk, Hans Sissas, Lembit Peterson, Mehis Viru, Jaan Sild, Märt Riisenberg, Jaan Kallas, Arne Mikk, Aare Kabel, Ants Taul, Enno Lend ja Eduard Jaansen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles