Mida võib nägu paljastada su iseloomu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal inimesel on talle iseloomulikud näojooned. Me ise ei pruugi sellest teadlikud olla, kuid näojooned mõjutavad oluliselt seda, kuidas teised meisse suhtuvad. Mida võib nägu sinu kohta teistele paljastada?

YourTango tõi välja mõned iseloomulikud näojooned ja selgituse, millele need võivad viidata.

1. Lopsakad huuled võivad tähendada, et sa oled hea suhtleja

Kas teadsid, et ovulatsiooni ajal võivad huuled veidike paisuda ja olla lopsakamad kui tavaliselt? Ilmselt seetõttu on naised meeste jaoks just ovulatsiooni ajal atraktiivsemad. Lopsakate huultega inimestel – nii meestel kui naistel – võib olla rohkem östrogeeni. Need inimesed on tavaliselt üsna loomingulised, nad järgivad rohkem oma sisetunnet, suhtlevad osavamalt ja on emotsionaalselt väljendusrikkamad.

2. Nurgelise näoga inimesed on kindlameelsemad

Väga nurgeline nägu kõrge lauba, tugevate kulmukaarte, kõrgete põsesarnade ja nurgelise lõuaga võib viidata sellele, et inimesel on kõrgem testosterooni tase. Need inimesed võivad olla kindlameelsemad, otsekohesemad ja otsustusvõimelisemad. Samas võivad nad olla ka kangekaelsemad.

3. Lai laup võib tähendada, et oled väga kaval

Lauba või otsaesise kuju ja laius võivad sinu kohta nii mõndagi jutustada. Lai laup tähendab seda, et sa oled kaval, samas kui sügavad joonekesed laubal võivad viidata sellele, et sa oled hea sõber.

4. Terav lõuajoon viitab edukusele

Asjatundjate hinnangul võib terav lõuajoon ja kaunis lõuakuju viidata edukusele ning kontrollile.

5. Nurgelised kulmud tähendavad, et oled tundlik

Kulmukaar võib sinu kohta väga palju paljastada. Kumer kulmukaar viitab sellele, et oled loominguline; sirge kulmukaar kuulub neile, kes on enesekindlad ja tugeva iseloomuga. Nurgelised kulmud näitavad, et oled tundlik ja hoiad oma tundeid pigem endale.

6. Ümarama näoga inimesed on tervemad

Ümar nägu ilusate põsesarnade, terava lõuajoone ja lopsakate huultega viitab sellele, et inimesel on väga head geenid ja tugev tervis.

7. Suured silmad tähendavad, et oled väga intelligentne

Suured ja ilusad silmad tähendavad vaimset teravust ning väga head keskendumisvõimet ja otsekohesust. Ühest uuringust selgus, et 34 protsenti inimestest peab pruunisilmseid inimesi intelligentseteks, meeldivateks ja usaldusväärseteks. Siniste silmadega inimesi peetakse aga lahketeks, armsateks ja seksikateks, kuid kõigest 7 protsenti inimestest arvas, et sinisilmseid kaaslasi saab usaldada. 29 protsenti vastanutest pidas roheliste silmadega inimesi väga seksikateks, loomingulisteks ja veidi salakavalateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles