Pere geniaalne voodilahendus: seitse ühes!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viis last, kaks täiskasvanut, piiratud ruumivõimalused... Kuidas ehitada kõigile mõnus pesake tudumiseks? Texasest pärit emmeblogija Elizabeth Boyce on oma peres leidnud geniaalse magamislahenduse - seitse ühes!

Kui Boyce selle pildi oma pere magamistoast Instagrami riputas, läks internet hulluks. Naisele esitati sadu küsimusi, millele tal oli sisuliselt üks lihtne vastus: «See lahendus töötab meie jaoks praegu. Kui see enam ei sobi, mõtleme me midagi muud välja.»

Toad, mis enne olid mõeldud lastele, on saanud praegu uue otstarbe. Üks on näiteks mänguasjatuba ja teine garderoob. Kui lapsed suuremaks kasvavad, korraldatakse elu taas muidugi ümber.

Cosmopolitan kirjutab, et muidugi pärisid uudishimulikud inimesed, kuidas küll Boyce ja tema abikaasa seksida saavad, kui tuba lastega jagavad. Ka sellele oli Elizabethil lihtne vastus olemas: «Seks ei pea toimuma voodis,» ütles pereema. «Kui keegi nii arvab, on tal tõenäoliselt puudu kujutlusvõimest. Kuna aga me liigutasime kõik pere ühte tuppa, jäi ühtäkki vabaks mitu teist ruumi, mis on öösiti täiesti tühjad. Ka ei rända enam mööda elamist ringi unised lapsed, kes öösiti halba und nähes meie voodisse tahavad ronida...»

Mis sina arvad sellest geniaalsest perevoodist? Anna kommentaarides teada!

k

Our new #ikeahack #familybed in our #familybedroom #cosleeping #naturalparenting #bigfamily

A photo posted by Elizabeth Boyce (@wanderingtheworldbelow) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles