Norra meesterõivaste firma reklaamvideo näitab, milline on tõeliselt täiuslik mees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Norra meesterõivaste firma Dressmann algatas septembris reklaamikampaania #JustTheWayYouAre, mille eesmärgiks on tõmmata tähelepanu meeste kehakuvandile.

Dressmanni turundusdirektor Knut Vidar Nilsen ütles, et reklaamikampaania eesmärgiks on murda tõekspidamised, et mõnel mehel on ilusam keha kui teisel. Videos astub üles seitse meest, kes on kõik erinevad, kirjutab Cosmopolitan.com.

Alates reklaamikampaania algusest on Dressmanni müügitulemused kasvanud lausa 30 protsenti võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

Lisaks reklaamivideole on tehtud ka n-ö behind the scenes video, kus Dressmanni esindajad tunnistavad, et ettevõtte kaotas end vahepeal moemaailma ideaalidesse, kuid nad soovivad seda nüüd muuta. Videost tuleb esile sõnum, et aastakümneid on inimesed uskunud seda, mida teised on neile rääkinud ilu, inetuse, normaalse ja ebanormaalse kohta.

Üks meestest, kel on väga sportlik keha ja kes võiks olla paljude naiste unelmate mees, tunnistab videos, et ka tema tunneb ühiskonna poolt survet, et tal peaks olema «ideaalne» keha. 

Ettevõte loodab, et reklaamikampaania aitab muuta seda, millist mehekeha peetakse ideaalseks. Vidar Nilsen ütles, et nad tahavad tõestada, et pole olemas ideaalset meest, vaid on ideaalsed mehed. 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles