Naised, kes said tuule tiibadesse saatest «Ameerika tippmodell»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Analeigh Tipton.
Analeigh Tipton. Foto: Darren Calabrese/The Canadian Press/Press Association Images

Tyra Banks teatas hiljuti, et 22. hooaeg jääb saatele «Ameerika tippmodell» viimaseks. Sellest ajendatult meenutame saates osalenud neidusid, kes on täna tuntud lisaks modellisaates osalemisele veel mitmel muul põhjusel.

Adrianne Curry

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Steve Buckley/Steve Buckley/BuzzFoto.com

Adrianne Curry osales modellisaates esimesel hooajal ja osutus võitjaks. Pärast saadet sai naisest tõsielusarjade staar, ta osales näiteks muusikakanali VH1 tõsielusaates «The Surreal Life». Saates tutvus ta Christopher Knightiga ja peagi sai neist paar. VH1 pakkus neile võimalust teha oma tõsielusari, mille nimeks sai «My Fair Brady». Curry ja Knight lahutasid 2012. aastal.

Eva Marcille

Reuters
Reuters Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Eva Marcille osales 3. hooajal ja võitis. Marcille on kaasa löönud mitmetes muusikavideotes (nt Jamie Foxxi ja 50 Centi omades) ja telesarjades. 2008. aastal sai ta aga suurema rolli sarjas «The Young and the Restless», kus ta mängib tegelast nimega Tyra Hamilton. Hetkel näitleb Marcille sarjas «Born Again Virgin».

Yaya DaCosta

MavrixOnline
MavrixOnline Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Yaya DaCosta osales samuti 3. hooajal ja jäi Marcille järel teiseks. DaCosta on pärast modellisaadet osalenud paljudes seriaalides, meie vaatajatele on neist vast kõige tuttavam «Inetu Betty». Ent suurema populaarsuse on naisele toonud rollid erinevates filmides («Lastega on kõik korras», «Tron: Pärand», «The Butler» jt). Tema kõige viimane roll on eluloofilmis «Whitney», kus DaCosta mängib lauljanna Whitney Houstonit.

Cassandra Jean

SIPA
SIPA Foto: PDN/VILLARD/SIPA/PDN/VILLARD/SIPA

Cassandra Jean osales modellisaate 5. hooajas ja võis paljudele meelde jääda pärast seda, kui neiu pikad pruunid kiharad lõigati lühikeseks ning värviti blondiks, mille tulemusel otsustas Jean saatest lahkuda. Pärast modellisaates osalemist on Jean kaasa löönud mitmetes sarjades («One Tree Hill», «CSI», «CSI: Miami» jne). Teda võib näha pisirollis ka seriaalis «Pöörased». 2012. aastal abiellus Jean näitleja Stephen Amelliga, kes on tuntud seriaalist «Vibukütt».

CariDee English

Elevation Photos
Elevation Photos Foto: Hal Horowitz/Elevation Photos/Photoshot

CariDee English on 7. hooaja võitja. Kuna modellisaates esitatud näitlemisülesanne osutus Englishi jaoks lihtsaks, pakuti talle väikest rolli seriaalis «One Tree Hill». Pärast seda lõi ta kaasa ka «Kõmutüdrukus», kuid lõpuks otsustas näitlemise asemel kätt proovida saatejuhina. Ta on osalenud ka mitmetes reklaamikampaaniates.

Analeigh Tipton

SIPA
SIPA Foto: Brent Perniac/AdMedia/SIPA/Brent Perniac/AdMedia/SIPA

Analeigh Tipton osales modellisaates 11. hooajal ja jäi kolmandaks. Tyra Banksi sõnul oli Tiptoni CoverGirli reklaam modellisaate ajaloos parim, seega pole mingi ime, et neiul on õnnestunud näitlejana karjääri teha. Ta on kaasa löönud mitmes filmis (nt «Roheline Vapsik», «Soojad kehad», «Rumal pöörane armastus»). Telesarjadest võib Tiptonit näha mängimas seriaalis «Hung» ja «Manhattani armastuslugu», milles ta mängib naispeaosalist. Sel aastal lööb ta kaasa CBSi seriaalis «Limitless».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles