Mehe südamlik vastus abikaasa liigselt töödeldud fotodele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Fotograaf Victoria Caroline Haltom on harjunud sellega, et naised paluvad tal teha seksikaid fotoseeriaid, mis on mõeldud meestele kinkimiseks. Tavaliselt paluvad naised fotod kenasti ära töödelda, et ükski iluviga ei torkaks fotolt silma.

Üks 40. eluaastates naissoost klient soovis oma mehele samuti kinkida endast tehtud seksikad fotod, kuid naise sooviks oli, et tema fotod oleksid 100 protsenti töödeldud, mis tähendas seda, et fotodelt vaatas vastu täiesti veatu naine, kirjutab Elite Daily.

Haltom meenutas, et kliendi sooviks oli fotodelt näha midagi muud, kui ta näeb peeglist. Fotograaf toimis vastavalt kliendi soovile, kuid mõni aeg hiljem sai ta e-kirja antud kliendi abikaasalt. Mees polnud nimelt sugugi rahul üllatusega, mille naine talle tegi.

Haltom küsis abielupaarilt luba, kas ta tohib selle e-kirja sotsiaalmeedias avaldada. Mõlemad andsid oma nõusoleku ja Haltom jagas mehe murelikku kirja ka teistega. Kiri oli väga südamlik:

«Olen oma naisega koos olnud 18 aastat ja meil on kaks ilusat last. Aastate jooksul on meil olnud tõuse ja mõõnu ning... ma TEAN, et mu naine tegi need fotod selleks, et «suhtele vürtsi lisada». Ta vahel kurdab, et ma ei pea teda enam atraktiivseks ja et ta ei paneks pahaks, kui ma leiaks uue ning noorema naise. 

Kui ma avasin albumi, mille ta mulle kinkis, vajus mu süda saapasäärde. Need fotod... olid väga ilusad... aga see pole minu naine. Sa kaotasid ära kõik tema «vead»... ja kuigi ma olen kindel, et just seda ta paluski teha, kadus seeläbi ära kõik, mis sümboliseeris meie ühist elu. Kaotades ära tema venitusarmid, kadusid ära jäljed meie lastest. Kaotades ära tema kortsud, kadus ära ligi kahe aastakümne jagu naeru ning muresid. Kaotades ära tema tselluliidi, kadus ära tema armastus küpsetamise vastu ja kõik head asjad, mida oleme koos nautinud.

Ma ei kirjuta seda selleks, et sinus süütunnet tekitada, sa tegid lihtsalt oma tööd ja ma mõistan seda. Ma kirjutan selleks, et sind tänada. Nende fotode nägemine pani mind mõistma, et ma ei ütle oma naisele kuigi tihti, kui väga ma teda ARMASTAN ja jumaldan täpselt sellisena, nagu ta on.»

Haltomi sõnul nuttis ta seda kirja lugedes nagu väike laps ja on oma klientidel palunud hoolikalt mõelda enne, kui nad paluvad oma fotosid kõvasti töödelda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles