Briti naiste seitse head stiilireeglit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti saatejuht Laura Whitmore.
Briti saatejuht Laura Whitmore. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Stiil ja mood ei jäta ühtki naist külmaks. Õrnema soo esindajad veedavad suure osa oma elust peegli ees uurides ja analüüsides, kas üks või teine rõivaese sobib tema kehakujuga või mitte. Igal naisel on ka mõni eeskuju, kelle järgi end riidesse panna või kellelt inspiratsiooni leida.

Naisteportaal Glamour võttis seekord luubi alla inglannad ja tõi välja nende seitse head stiilireeglit. Kes meist ei sooviks riides käia nagu Kate Middleton? Järgmiste nippide abil on see isegi võimalik.

1. Õpi rõivastesse investeerima

Briti disainer Misha Nonoo sõnas, et Londonis keskenduvad naised üha enam nende rõivaste soetamisele, mil on väärtust ja ajalugu. Briti naised soovivad, et nende rõivad peaksid kaua vastu, seetõttu investeerivad nad esemetesse, mida saab kaua kasutada (kvaliteetne vihmamantel), või eelistavad brände, mis on pikka aega tegutsenud ja saavutanud usaldusväärsuse.

2. Ära kanna vabal ajal spordirõivaid

Kui USAs on väga trendikas vabal ajal kanda retuuse ja dressipluusi, siis inglannad seda trendi eriti ei armasta. Nemad eelistavad elegantset välimust ja spordirõivastes pole võimalik seda saavutada.

Lauljanna Paloma Faith (Xposure)
Lauljanna Paloma Faith (Xposure) Foto: XPOSURE

3. Su garderoobis võiks olla vihmamantel

Misha Nonoo sõnul on peaaegu igal inglannal vähemalt üks vihmamantel. Nonoo, kes elab hetkel Manhattanil ja on seetõttu hästi kursis ka sealsete moevooludega, lisas, et ameeriklannad ei kanna sugugi nii palju stiilseid mantleid kui britid.

4. Mantlid võiksid olla julged

Kui ameeriklannad eelistavad pigem ühevärvilisi ja lihtsama lõikega mantleid, siis inglannade välirõivad on tihtipeale julgetes toonides, mustrilised ja omapäraste lõigetega. Ja see on ka õige, kuna just selliste julgete rõivaste abil on lihtne silma paista.

5. Ära karda kihte

Kuna Suurbritannia ilm võib olla üsna jonnakas, on seal elavad naised õppinud kihiti riietuma. See muudab välimuse väga stiilseks ja alati on ju võimalus kihte vähemaks võtta.

6. Ära sega kokku erinevaid stiile

Kuigi inglannad võivad silma paista julgete värvide või lõigetega, ei armasta nad erinevaid rõivastiile kokku panna (mis on USA naistele vägagi omane). Briti naised üritavad leida ühe kindla stiili ja jäävad siis sellele truuks.

7. Soeta antiikehteid

Nonoo sõnul ei pea ehted olema silmatorkavad ja ainulaadsed, pigem tasuks ringi vaadata antiigipoodides, kuna sealt võib leida midagi väga hinnalist ja elegantset. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles