Kümme võimalust, kuidas kanda triiksärki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janelle Monae kannab tihti triiksärke.
Janelle Monae kannab tihti triiksärke. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Kui oled mõelnud, et sooviksid kanda triiksärki, siis pole põhjust kauem kahelda: triiksärk on alati stiilne ja oma universaalsuses võimaldab see tohutult erinevaid kandmisvõimalusi.

Trendid võivad ju tulla ja minna, kuid sobitades klassikalist triiksärki, on šikk ja elegantne väljanägemine alati garanteeritud. Triiksärgibränd Ella Hopfeldt toob naistele välja kümme viisi, kuidas triiksärki kanda.

Jessica Wright. 
Jessica Wright. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

1. Triiksärk ja teksased – mis võiks olla lihtsam?

Teksastega sobib kanda pea igat värvi ning igasuguse mustriga triiksärke. Valge särk lisab pidulikkust, aga kui kapis on ka värvilisi, ruudulisi ja triibulisi särke, siis annavad need võimaluse riietuda täpselt tuju järgi. Soovid särada, aga tahad valgele vaheldust – pole probleemi – võta roosa või roosaruuduline triiksärk. Need säravad sama edukalt, lisaks veel teevad su jumekaks. Soovid välja näha salapärasem, võta must. Soovid isikupära, vali punaste detailidega valge või mustaruuduline südametega särk.

2. Triiksärk ja viigipüksid – puhas klassika.

Kas viigipükste kandmine paneb meid ennast tundma vähem naiselikuna? Loomulikult mitte. Samas, sõltuvalt viigipükstest, cool‘ilt androgüünse nüansi saad viigipükste-triiksärgi kooslusega oma välimusele lisada küll! Sõltuvalt igaühe stiilieelistustest sobivad jalga kas madalad või kontsakingad või hoopiski poolsaapad ning riietumise juures võib ümiseda Roxetti laulu: «I’m gonna get dressed for success».

Lydia Rose Bewley. 
Lydia Rose Bewley. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

3. Triiksärk ja pintsak – ametlikeks kohtumisteks loodud.

Pintsak ja triiksärk kuuluvad kokku, aga võib tekkida küsimus: kas krae peaks jääma pintsakurevääri alla või peale. Reeglit selle kohta muidugi ei ole, otsus on igaühe enda teha. Kui krae on ilus, siis mõistagi tekib kiusatus tõsta see revääri peale, samas ilus krae pääseb mõjule ka pintsakurevääri alt.

4. Triiksärk ja kudum – külmade päevade lemmik.

Vähem külmadel päevadel võib kudumiks valida vesti, külmematel kardigani või V-kaelusega kampsuni. Triiksärgi ilus krae jääb kaelusest kenasti välja paistma ja tunne on soe ja šikk ühtaegu.

Fearne Cotton. 
Fearne Cotton. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

5. Triiksärk ja seelik – naiselikult perfektne.

Nii palju, kui on maailmas seelikuid, on ka võimalusi neid triiksärgiga kombineerida. Miks mitte minna presidendi vastuvõtule pikas pidulikus seelikus ja triiksärgis? Suvepoole sobib triiksärki kanda romantilise seelikuga. Päris tõsistel kontoripäevadel on kitsas seelik ning triiksärk vastuvaidlemist mittesalliv, kuid ometi naiselikkusest tulvil kombinatsioon.

Natalia Vodiano. 
Natalia Vodiano. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

6. Triiksärk ja kleit – leidlikult stiilne.

Triiksärki saab edukalt kanda nii kleidi all kui ka peal. Triiksärki kleidi all kandes on see on üks võimalus muuta igapäevaselt kontorikõlblikuks ilma varrukateta kleidid. Kleidi peale sobib triiksärk aga sama edukalt nagu pintsak, aga on valikuna veidi hooletum ja kergem.

7. Triiksärk ja sall – stiiligurmaanide pärusmaa.

Sallid on lihtsalt imelised! Neid on palju, need on erinevad ning nendega saab igale riidekomplektile elu ja värvi juurde anda. Külmematel päevadel võib triiksärgi peale heita suurema salli, soojematel päevadel võib särki aga lihtsalt värvilise salliga ilmestada.

Picture Alliance/Scanpix
Picture Alliance/Scanpix Foto: Picture alliance/Scanpix

8. Triiksärk ja chino'd – lugematu hulk toredaid võimalusi.

Chino'd on natuke nagu teksased, aga ei ole ka. Beež värv on lihtsalt veidi nõudlikum kui teksaste sinine. Aga seda põnevam – meie soovitame chino'de juurde kas valget, roosaruudulist või mustaruudulist triiksärki. 

9. Triiksärk ja lühikesed püksid – lihvitult suvine.

Suvel on soe ja lühikesi pükse on lubatud kanda. Kontoris võiksid need olla pigem poolpikad, vabadel hetkedel oma maitse järgi. Triiksärk peale, varrukad üles ja ongi grammike peent vaheldust igapäevasele T-särgile. Talvel tasub lühikeste pükstega ettevaatlik olla – neid, kes suudavad lühikesed püksid retuuside peal välja kanda, ei ole just palju. Soojamaareisile minnes tasub aga triiksärk selle kombinatsiooni jaoks kindlasti kaasa pakkida. 

10. Triiksärk ja … mitte midagi muud – pühapäevahommikute romantika.

Kujuta ette – ärkad, ringutad, viskad hooletu liigutusega peale oma triiksärgi ja lähed kööki kohvi keetma. Heidad möödaminnes pilgu peeglisse ja mõtled: «Issand, kui äge!» Ja oled selline täitsa enda ja mitte kellegi teise jaoks, oma isiklikus särgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles