Milline kohting sobib sinu päikesemärgile kõige paremini?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesemärgi järgi saab inimese kohta nii mõndagi teada. Olenemata sellest, kas sa usud horoskoope ja päikesemärkide iseloomustusi, tuleb tõdeda, et teatud asjad on omased kindla päikesemärgi esindajatele.

YourTango pani kirja, milline kohting võiks erinevatele päikesemärkidele kõige paremini sobida. Loe, kas sinu ja su kallima vastused lähevad täppi!

Jäär

Jäärad on üldiselt sportlikud, kindlameelsed ja aktiivsed, mis tähendab seda, et nendega koos võiks teha midagi energilist. Proovida võiks näiteks rattasõitu või mööda seina üles ronimist mõnes seikluspargis. Jäärale meeldib, kui kohting on kergelt mänguline ja võistluslik.

Sõnn

Sõnn on ilmselt kõige usaldusväärsem, abivalmim ja tugevam päikesemärk. Ent karmi pealispinna all on peidus Sõnni sensuaalne pool, mis jääb tihtipeale tähelepanuta. Sõnni jaoks võiks ideaalne kohting olla kokanduskursus. Sõnn maandab end läbi lihtsate tegevuste ja kokanduskursusel saate koos nautida mõnusaid toidulõhnu ning -maitseid.

Kaksikud

Kaksikud on loomu poolest väga kerged kohanejad. Neile meeldib end väljendada ja suhelda, seega pole mingi üllatus, et Kaksikud on tihtipeale peo hingeks. Seega võib Kaksikutega lihtsalt välja pidutsema minna, just nii tunneb ta end kõige paremini.

Vähk

Vähk on mõtisklev ja müstiline, vahel ka (häirivalt) tundlik ja mõnevõrra tujukas, liikudes alati unistavalt läbi maailma. Vähi ideaalne kohting võiks aset leida looduses, näiteks pargis jalutades, mere ääres piknikku pidades või metsas matkates. Sel viisil saab Vähk loodusega ühenduses olla ja see muudab teda üsna jutukaks.

Lõvi

Lõvi on tõeline juht. Ta armastab võimu, ta tahab, et teda tunnustatakse ja ta võib olla väga sõbralik. Ürita sobitada Lõvi olukorda, kus tema parimad omadused saavad välja paista. Minge näiteks mõne teise paariga topeltkohtingule. 

Neitsi

Neitsi on loomu poolest pigem vaikne, ta ei unusta kunagi oma tõekspidamisi ja tahab vaeva näha, et häid tulemusi saavutada. Neitsi on samas analüütiline ja intelligentne, mistõttu on ta ideaalne kaaslane õhtuteks, kui soovid vaadata-kuulata TEDi kõnesid või niisama elulistel teemadel vestelda. Võite koos minna ka mõnda head dokumentaalfilmi vaatama.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kaalud

Kaalud on üsna vaoshoitud, neile meeldib diplomaatia ja tasakaal, kuid samas oskavad nad olla ka väga loomingulised. Minge koos näiteks mõnele koosviibimisele või peole, kus on palju kunstnikke või omapäraseid inimesi. Kaalude tähtkujust inimene oskab end igasse vestlusse sobitada ja ta oskab iga olukorra lõbusamaks muuta.

Skorpion

Luba Skorpioni sisemisel intensiivsusel ja seksuaalsusel muutuda millekski joovastavaks ning nauditavaks. Skorpion võib sind proovile panna ja väljakutseid esitada ning pärast kohtingut võib sul olla tunne, et sa oled tõeliselt kurnatud. Sel moel krabab Skorpion su oma võrku, meeldib see sulle või mitte.

Ambur

Amburile ei meeldi etteaimatavad asjad, ära mõtlegi kutsuda teda pelgalt õhtusöögile. Ambur on püsimatu ja spontaanne, samas on ta ka väga sõbralik. Kuidas oleks üks pimeõhtusöök? Selline uudne olukord pakub talle kindlasti huvi ning te saate ka omavahel palju vestelda.

Kaljukits

Kaljukits teab väga täpselt, mida ta vajab ja tahab ning tavaliselt selle ta ka saab. Ilmselt ei paljasta ta sulle kõike kohe, aga hea oleks siiski minna kohtingule, mille käigus saate teineteist tundma õppida. Selle keeruka päikesemärgi tundmaõppimiseks mängige näiteks mingit kaardimängu, mille raames peate küsimustele vastama ja iseennast veidi avama.

Veevalaja

Veelvalaja on ekstsentriline ja mõnes mõttes metsik, talle meeldib rääkida ja tal on palju uuenduslikke ideid. Loodetavasti meeldib sulle pidutseda ja tantsida, sest just need tegevused äratavad selle päikesemärgi ellu. Minge live-muusikat kuulama, käige kontsertidel või stand-up-etendustel. Veevalajale meeldib veider, metsik ja lõbus ajaveetmine.

Kalad

Kalade ideaalne kohting peaks olema muinasjutuline, õrn ja romantiline. Kalad on üdini head, seega lähene talle ettevaatlikult. Minge näiteks mõnda kiidetud draamaetendust vaatama. Sel viisil saate istuda teineteise kõrval, nautida liigutavat näitemängu ja pärast saate sellest omavahel rääkida. Ole valmis pikalt arutlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles