Heili Klandorf: igaühel võiks olla üks koht...

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mereta ei saa, isegi siis kui kolm jopet tuleb selga panna. Heili Klandorf Hiiumaal, Kõrgessaares.
Mereta ei saa, isegi siis kui kolm jopet tuleb selga panna. Heili Klandorf Hiiumaal, Kõrgessaares. Foto: Erakogu

... kuhu minna siis, kui tuju on paha ja tundud endalegi nagu turris kass, kes on valmis käpaga lajatama iga ärritaja pihta.

Kui laulja Laura Remmel nii tunneb, läheb ta vannituppa, sest sealsed seinad tunduvad muust maailmast eraldatud, nii et ometi hullemaks minna ei saa. Kui mina nii tunnen, põgenen ühte kindlasse kohta mõne minuti autosõidu kaugusel kodust – vee äärde, kus kahel pool on kõrged männid ja keset teed avaneb võrratu vaade merele. Tegelikult ei olegi rahunemiseks palju vaja – lihtsalt üht hetke, mil kuuled iseenda mõtteid, ja okkaline lõngakera su sees sulabki mõnusaks kašmiiriks.

Aga mõnikord ei peagi füüsiliselt kuhugi tormama, piisab sellest, kui võtad tassikese teed ja ajakirja ning ongi juba parem. Elustiil vaatab julgelt otsa mitmele ärritajale ja pakub lahendusi, kuidas nendega hakkama saada. Samuti leiad sellest numbrist terve hulga kohti, kus sa võib-olla veel käinudki ei ole, aga mis võivad samuti su päeva põnevamaks muuta, nii et argimured kaovad. Koolivaheaeg on ees, võta pere kaasa ja veetke aega avastades ja meisterdades, mängides ja nautides. Usu, ka see on hea võimalus turris kõuts eemale peletada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles