Kätlin Kaljuvee moeillustratsioon valmib otse publiku silme ees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. oktoobril kell 13 kutsuvad illustraator Kätlin Kaljuvee ja Tallinna Kaubamaja eesti moedisainist huvitujaid naisteosakonda, kus rahvusvaheliselt tunnustatud kunstnik joonistab publiku silme all moeillustratsiooni. Lisaks räägib Kätlin joonistamise kõrvale enda loomingust, inspiratsiooniallikatest ning jagab ka nippe, kuidas tema illustratsioonide järgi loodud siidisalle erineval moel kanda.  

Auhinnatud kunstniku Kätlin Kaljuvee loomingus on kesksel kohal looduse müütiline jõud ja elu oma mitmekesises kauniduses. Tema tindipliiatsiga käsitsi joonistatud ja siidikangale trükitud illustratsioonid on saanud ainest Eesti kummituslikest metsadest ja ürgsest loodusest ning kannavad endas vaba ja hingestatud vaimu, tuues kaasa sõõmu värsket õnnepuhangut.

Kaljuvee loomingut on tellinud näiteks legendaarne Patti Smith, kelle muusikast kunstnik inspiratsiooni ammutab. Tema tindi ja vesivärvidega käsitsi illustreeritud töid on tellinud ka Givenchy, Rotring ja Samsung. Eesti klientuuri hulka kuulub kohalik poliitiline ja ühiskondlik eliit, lisaks veel JOIK, Swedbank, Starman, Ivo Nikkolo ja Baltika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles