Video: vaata meeste bikiinivahatamise reaktsioone!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Buzzfeed on kokku pannud vahva ja silmiavava video. Kolm meest olid nõus osalema eksperimendis ning katsetama bikiinivahatamist, et teada saada, mida peavad nende tüdrukud regulaarselt läbi elama. Asjale põnevuse lisamiseks vahatasid neid nende oma partnerid.

Üks mees näiteks ütles, et kuna talle endale meeldib väga, kui tema tüdruk on vahatatud, on ainult aus, kui temagi saab teada, mis tunne see on. Meeste reaktsioone üsna valulisele protseduurile saate vaadata videost, kuid lõpuks tunnistasid kõik katsumuse läbi teinud härrased, et naistele tuleb ainult au anda. «Kui ma peaksin vahatama, lisaks käiksid mul regulaarselt päevad... Lihtsalt: ei!» kommenteeris üks katses osalenu. «Aga naised, me armastame teid!»

«See on minu jaoks ilmselt ainukordne elamus,» sõnas teine mees. «Aga igaüks, kes vahatamisega regulaarselt tegeleb... Braavo! Sest... see on pöörane!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles