Kallis, saa tuttavaks, see on minu vibraator!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pole sugugi mitte haruldane, et paarissuhtes on üks pool lelude kasutamisest voodis huvitatud ja teine mitte. Kuigi võiks arvata, et naised on see õrnem ja tagasihoidlikum pool, tuleb sekspoes rohkem ette olukordi, kus naine ei julge mänguasja osta, sest mees peab seda konkurendiks. 

Ulaka Kaunitari blogi kirjutab, et oma soovidest ei tasu partneri hirmude või eelarvamuste pärast loobuda, kuid kindlasti tuleb kasuks teada, milliseid emotsioone sinu kallima ja vibraatori esmakohtumine esile võib kutsuda.

Psühholoogid on veendunud, et meeste reaktsioon langeb ühte neljast kategooriast. Igaks juhuks tasub valmistuda kõigeks.

Partneri reaktsioon nr 1: toetav

Mida see ütleb partneri kohta: sinu kallim on iseseisev ja mõistab, et kuigi te olete suhtes koos, on teil mõlemal ka iseseisev elu.

Mida sa peaksid tegema: oled õnnega koos, lisaks taevalike naudingute nautimisele peaksid oma meest kiitma usalduse ja avatuse eest ning premeerima teda millegi eriti erutavaga.

Partneri reaktsioon nr 2: põnevil

Mida see ütleb partneri kohta: sinu kallim on energiline, seiklushimuline ja valmis alati proovima uusi asju nagu Kama Sutra poosid, rollimängud ja sekslelud. Kuigi tema entusiasm kipub aegajalt üle keema, pole voodis midagi paremat, kui üks kuum ja metsik mees.

Mida sa peaksid tegema: võta ta erootikapoodi kaasa ja tutvuge koos mänguasjade põneva maailmaga. Valige välja lelu, mis pakuks põnevust mõlemale ja miks mitte ka üks Kama Sutra poosidega lauamäng pimedateks sügisõhtuteks.

Partneri reaktsioon nr 3: hirmunud

Mida see ütleb partneri kohta: sinu kallim tunneb end ebakindlalt ja on veidi segaduses. Kui tal on vähem kogemusi seksuaalelus kui sul ja sinu vibraator on suurem, kui tema varustus (vastupidavusest rääkimata), võib ta tunda, et temast on sulle vähe. Ta vajab veidi julgustust!

Mida sa peaksid tegema: kinnita talle, et ükski vibraator ei suuda kunagi asendada päris inimest ja pakkuda sellist intiimsust, mis on võimalik kahe elava inimese vahel. Pealegi suure tõenäosusega masturbeerib ka tema, kui sina eemal oled, miks siis sina seda ei võiks teha. Lisaks võib öelda talle, et statistika põhjal on 50 protsenti inimestest kasutanud või kasutavad vibraatorit.

Partneri reaktsioon nr 4: armukade või vihane

Mida see ütleb partneri kohta: sinu kallim paistab ebakindel, kuigi ta peidab seda osavalt kõva mehe maski taha. Ükskõik, kui suuri naudinguid vibraatorid naistele suudavad pakkuda, ei ole normaalne, et täiskasvanud mees saab vihaseks tüki silikooni peale. Tegelikult ka, sinu mees on armukade silikooni peale?

Mida sa peaksid tegema: kuigi mina põgeneksin ühes oma vibreeriva leluga nii kaugele, kui joosta jaksan, soovitavad eksperdid lasta mehel rahuneda ja seejärel küsida mehelt, miks ta on vihane tüki silikooni peale?

Vibraator ei ole osapool armukolmnurgas! Sekslelu eesmärgiks ei ole paare lahutada, vaid lisada põnevust ja pakkuda naudinguid nii mehele kui naisele eelmängu ja vahekorra ajal. Samuti on vibraator heaks abimeheks, kui mees on kaugel ja asendamatu naistele, kes on vallalised, kuid eelistavad turvalist seksi ööklubides juhututvuste sobitamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles