Kümme asja, mida ükski mees ei taha magamistoas kogeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga inimene on vähemalt korra elus olnud magamistoas olukorras, mis tekitab ebamugavust. YourTango uuris meestelt, millised on need kümme asja, mida nemad ei tahaks (enam) kunagi magamistoas kogeda.

1. Nutmine

Isegi, kui vahekord oli sinu jaoks elu kõige liigutavam kogemus, ära puhke seksi ajal nutma. See tekitab ebamugavust nii sinus kui partneris. Ürita end tagasi hoida ja kui tunned, et pisarad hakkavad voolama, mine hetkeks vannituppa.

2. Lastest rääkimine (ka siis, kui üritate last saada)

Meestele ei mõju see kuigi motiveerivalt, kui naine avaldab seksi ajal arvamust, et «meie lapsed oleksid kindlasti väga armsad» või «ma oleks valmis sinuga nüüd ja kohe last saama». Muide, selliseid asju on juhtunud ka vastupidi: mees hakkab lastest rääkima ja naisel kaob igasugune huvi seksi vastu.

3. Peenisele surve avaldamine

Siinkohal on mõeldud näiteks küünistamist, hammustamist või mehe suguelundiga karmilt ümber käimist. 

4. Igavlev naine

Sa ei naudi seksi? Mees saab sellest aru ja igavleva naise vaatamine ning temaga voodis olemine pole ühegi mehe unistuseks. Üks mees ütles, et eriti halb on veel see, kui naine on tema peal ja on selgelt näha, et naine ei naudi seda olukorda.

5. Lonkav võõrkeeleoskus

Leidub inimesi, kelle arvates on see väga seksikas, kui rääkida partneriga seksi ajal võõrkeeles. Ainuke probleem on selles, kui inimene ei oska seda keelt kuigi ladusalt.

6. Unine partner

See, kui partner muutub seksi ajal uniseks, on samuti suureks kiretapjaks. See näitab kallimale, et sa ei tunne asja vastu huvi ega suuda keskenduda. Ühe mehe sõnul pole seksi ajal midagi hullemat, kui näed, et partner hakkab haigutama.

7. Liigne rääkimine

Rääkida võib siis, kui olete seksiga ühele poole saanud ja mõnulete teineteise kaisus.

8. Liigne vaikimine

Meestele ei meeldi see, kui naine liiga palju räägib, aga ka haudvaikus pole seksi ajal tervitatav. Mees tahab teada ja kuulda, kas ta toimib õigesti või mida peaks ta teisiti tegema.

9. Sõna «armas»

Selliste nunnude sõnade kasutamine võib mõlema partneri jaoks olla alandav. Kas nendega vihjatakse mehe suguelundile või hoopis teie vahekorrale? Igatahes tasuks selline ninnutamine magamistoast eemal hoida.

10. Orgasmi teesklemine

Teeseldes ei osuta sa kellelegi teenet, pigem hoopis kinnitad mehele seda, mida ta on võib-olla juba pikemat aega arvanud: «Minuga ei teeskle ükski naine...». Paljud mehed siiralt usuvad seda, aga kui soovid, et su voodikaaslane oleks sängis veidi osavam, ära teeskle, vaid hoopis juhenda teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles