Elustiili soovitused: milliseid üritusi ei tasuks järgmisel nädalal vahele jätta?

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street Baltic Session finaalvõistlus toimub 10. ja 11. oktoobril Nordea kontserdimajas.
JJ-Street Baltic Session finaalvõistlus toimub 10. ja 11. oktoobril Nordea kontserdimajas. Foto: Korraldaja

Ajakirja Elustiil nädala soovitused algavaks nädalaks.

TERVISEMESS

Kas teate, et oktoober on vaimse tervise kuu, mil psühholoogid, terapeudid jt spetsialistid jagavad tasuta nõu töötubades ja messil.

Kõik me tahame tunda end hästi, sestap passib nimetus «Hea enesetunde heaks» täna, laupäeval Tallinnas Rocca al Mare keskuses toimuvale vaimse tervise messile suurepäraselt.

Kohapeal jagavad asjatundjad nõuandeid murede murdmiseks, tutvustatakse teenuseid ja asjakohaseid organisatsioone. Oma kogemustest raskel ajal toimetulemisest kõneleb laulja Lea Dali Lion ja üles astub Foorumteater. Rohkem infot leiab vatek.ee.

ILUMESS

Aasta oodatuim ilusündmus tuleb juba 20. korda – Eesti Näituste messikeskuses lööb taas uksed valla mess «Ilu sõnum»! Üle 250 firma ja ligi 800 kaubamärki pakuvad täna ja homme uudistamist, trende, ideid ja inspiratsiooni nii professionaalidele kui ka asjaarmastajatele – ja no kes meist siis ilu ei armastaks?

EHITUSMESS

Ehitusmasinatest ja -materjalidest sisekujundus- ja kunstitoodeteni pluss kõik see, mis sinna vahele jääb – just seda pakub Tartu Näituste messikeskuses tuleva nädala neljapäevast laupäevani kestev ehitus- ja sisustusmess. Kui sul on plaanis oma elamist laiendada või niisama värskendada, leiad messilt kindlasti mõne vahva idee või nipi!

FESTIVAL

Kas kahtled ikka veel selles, et ka tänavakultuur on kultuur? Sinu eksiarvamust aitab murda festival JJ-Street Baltic, mis pakub tantsukoolitusi, pidusid, seinakunsti- jm võistlusi, sõusid ning kõige tipuks finaalvõistlust täna ja homme Nordea kontserdimajas.

Tule kohale ja veendu, et kultuur ON tänaval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles