Meigist inspireeritud mood

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meigist inspireeritud mood, sügis 2015
Meigist inspireeritud mood, sügis 2015 Foto: Bulls

Moesuunad määravad ka meigimaailma kursi. Või mine tea, äkki on hoopis vastupidi? Saage tuttavaks stiilisuundadega, mis võtavad snitti jumestuskunstist.

Foto: Bulls

Tegelikult pole üldse tähtis, kes on siin mängus vedur ja kes vagun, sama idee väljendused on nad mõlemad. Kõige mõjuvamad on uued look’id, kus kõik räägib meile sama lugu: jumestus, soeng, rõivad, aksessuaarid, muusika ja isegi modelli hoiak. Siis jõuab mõte meile kohale ja tunneme – jaa! Seda ma tahaksin ka ise kanda!

Foto: Dimitri Knut
Selge tume joon on riietel täpselt sama seksikas nagu silmade raamimisel.

Meigipaletil on palju üdini naiselikku, võrgutavat, salapärast, meelelist, mis riiete keelde tõlgituna näeb lihtsalt võrratu välja. Elustiil viskab õhku neli meigist sündinud stiili.

GRAAFILINE LAINER

Selge tume joon on riietel täpselt sama seksikas nagu silmade raamimisel. Joontes on dünaamikat, need muudavad kleidi tõeliseks pilgumagnetiks. Praegusel trendikaardil on erinevatest joontest ja paeltest tekkivad rütmid üks põnevamaid ja modernsemaid kaunistustehnikaid. Kontrastsed jooned ja kandid ilmestavad kaeluseid, säravad pükste lampassidena, rõhutavad taljet. Või kanna kleiti, mis ongi justkui lainerijoontest kokku õmmeldud!

MOOSINE HUULEPULK

Punaseid on mitut masti, talvised rikkalikud huulepulgatoonid on neist kindlasti ühed kaunimad. Nii nagu huulepuna ilu tuleb tõeliselt esile vormi ja tekstuuri mängus, töötab toon ka stiilis – rõhutab, voolib ja võimendab kurve. Ning saavutab suurima sõnaõiguse siidiselt kehakuju kallistavates materjalides. Siidjalt küütlevad elastsed kangad muudavad naised saatuslikuks, täidlase tooniga villakangad aga lausa kuninglikuks.

Foto: Bulls

VÄRSKENDAV RUUŽ

Põsepunatoonid kuuluvad traditsiooniliselt suvekollektsioonidesse, kuid seda põnevam on neid talvepaletilt leida! Veidi aprikoosises ruužitoonis on peidetud päikesekuma ning selle jumet parandav, elustav ja noorendav efekt on lausa rabav. Küpses eas daamide ja roosade kleitide kaunistavad seosed kehtivad vaid sellise gamma puhul. Ümarus ja pehmus lõikejoontes võimendab efekti, samamoodi nagu ruužki ringjate pehmete liigutustega põsele paitatakse.

Foto: Bulls

ÕHKÕRN PUUDERKREEM

Talve valitsejanna meigimoes on kahvatu krahvinna – täiuslikult kumava alabasterjumega, rauge, salapärane ja nii õrn, nagu vaid sinivereline olla saab. Pole mingi ime, et sama fantaasialend juhib ka suurt osa rõivamoest. Puuderkreemi toonid moes on kõige veetlevamad õrnal siidil, pitsidel ja õhkkerge küütlusega kangastel. Kuid ka sulgpehme vill või karusnahk sellises delikaatses toonis oleks pärit justkui muinas-jutuprintsessi rõivalaekast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles