Millist naist mehed tutvumisportaalist otsivad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tutvumisleht OkCupid viis läbi uuringu, millest selgus, et meeste tähelepanu köidavad kõige rohkem naised, kes otsivad kõrvalsuhet. 

Uuringu jaoks valiti veebilehelt 40 kasutaja profiilid – pooled neist olid mehed ja pooled naised. Seejärel jagati kasutajad nelja kategooriasse: petjad, abielus, hiljuti suhtesse astunud, vallalised. Analüüsiti seda, millise kategooria esindajad olid saanud teistelt kasutajatelt kõige rohkem privaatseid sõnumeid ja selgus, et kõige enam sõnumeid said naissoost petjad, kirjutab YourTango.

Naised said sõnumeid, mis olid peamiselt flirtivad või kaastundlikud (vastates näiteks sellele, kui naine oli profiilis kirjutanud, et ta on küll suhtes, aga õnnetu). Petjatest mehed said aga sootuks teistsuguseid sõnumeid, mis kohati olid lausa solvavad.

Kuigi uuringu tulemused panevad mõtlema, tekib küsimus, kas need on üllatavad? Selle aasta alguses tehtud küsitlusest selgus, et 33 protsenti meestest on oma naist petnud. Ja keelatud vili on ju ikka magusam, seetõttu ei tasu imestada, et mehi tõmbab just nende naiste poole, kes on juba suhtes. Suhtes oleva naise puhul ei pea ju kartma, et naine ootaks mehelt abieluettepanekut.

YourTango suhteekspert Charles Orlando selgitas, et suhtes olevad naised on meeste silmis erootilisemad. Mehed tahavad seda, mida nad ei saa – salaja ihaldavad paljud mehed näiteks parima sõbra naist. «Naine, kes tunnistab, et ta soovib ainult seksi, saab palju rohkem tähelepanu kui naine, kes otsib suhet,» ütles Orlando. 

Ent asi ei pruugi olla ainult seksis. Kõrvalsuhe pakub meestele põgenemisteed suhtest, mis on juba muutunud üksluiseks. 48 protsenti suhtes olevatest meestest on öelnud, et nad ei tunne, et neil oleks partneriga emotsionaalne side. Selline suhe tõstab ka mehe enesekindlust. «Mehe seisukohalt on asi nii, et naine soostub temaga seksima ja kui ta valib petmiseks just selle mehe, siis see tõstab mehe enesekindlust. Naine on ju eelistanud meest kõigi teiste meeste seast, kellega naine on tutvumisportaalis kokku puutunud ja – mis veelgi tähtsam – eelistab seda meest oma abikaasale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles