Mida hindad spaapuhkuse juures kõige rohkem?

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eestis on mitmeid spaasid ja igaüks neist on omamoodi atraktiivne - mõni pakub rikkalikku iluprotseduuride valikut, teine jällegi uhkeid veeatraktsioone. Mida hindad spaapuhkuse juures Sina?

Anna meile teada, mida hindad spaapuhkuse juures kõige rohkem: kas iluprotseduure, veeatraktsioone, looduskaunist asukohta, vaba aja veetmise võimalusi, majutustingimusi, head sööki või hoopis midagi muud? Millises spaas puhkamine on Sulle enim meelde jäänud ja miks?

Kõigi vastajate vahel loosime nädala pärast, 9. novembril välja luksusliku spaapaketi Rakvere Aqva Spa-s.

Küsimustele ootame vastuseid meie Facebooki fännilehel www.facebook.com/pmnaine või e-kirja teel aadressil naine(at)postimees.ee, teemaks «Spaa».

Mängus osalevad ka kõik need antud loo kommenteerijad, kes vastates märgivad ära e-posti aadressi, mis vaikimisi on näha vaid toimetusele.

Võitja saab valida kahe spaapaketi vahel: Aqva Romantika paketi kahele või Aqva perepaketi, kumbki majutusega üheks ööks.

Aqva Romantika pakett sisaldab majutust üheks ööks kahetoalises toas, tervislikku hommikusööki, hommikumantli kasutust, veekeskuse ja saunakeskuse piiramatut külastust ja jõusaali kasutust. Lisaks sisaldab pakett spaahoolitsusi kahele ning kolmekäigulist romantilist õhtusööki.

Aqva perepakett sisaldab majutust üheks ööks peretoas (2 täiskasvanut ja 2 last), rikkalikku hommikusööki, hommikumantlite kasutust, vee- ja saunakeskuse piiramatut külastust ja jõusaali kasutust. Lisaks sisaldab pakett kahekäigulist õhtusööki kogu perele ning spaahoolitsusi.

Rakvere Aqva Spa pakettide kohta saad lähemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles