Selle sügise kõige trendikamad soengud meestele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Grenier.
Adrian Grenier. Foto: Andy Kropa/AP

Viimaste aastate jooksul on meeste soengud muutunud mitmekülgsemaks ja enam ei vaadata viltu sellele, kui mehel on veidi pikemad juuksed. Ent ka pikemate juuste puhul on palju valikuvõimalusi.

Business Insider tõi välja selle sügise viis kõige trendikamat soengut, mis sobivad meestele, kellele meeldib oma välimusega silma paista. Soengut valides võta eeskuju tundud meestelt.

Simon Baker – pikk ja laineline

See soeng sobib neile, kelle juustes on veidike lokke ja tekstuuri, mida on lühemate juuste puhul keeruline taltsutada.

Simon Baker (Reuters)
Simon Baker (Reuters) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Colin Farrell – pikk ja vähenõudlik

Selline soeng sobib kõige paremini neile meestele, kes ei viitsi igal hommikul oma juukseid sättida. Piisab sellest, kui paar korda sõrmedega läbi juuste tõmmata ja võidki uksest välja astuda.

Colin Farrell (AP)
Colin Farrell (AP) Foto: Lacey Terrell/AP

Johnny Depp – pikk ja loomulik

Johnny Depp varjab oma kiharaid sageli peakattega, aga tegelikult pole selleks mingit põhjust, sest lisaks heale stiilitajule, on tal alati ka väga trendikad soengud.

Johnny Depp (RIA Novosti)
Johnny Depp (RIA Novosti) Foto: SCANPIX

Chris Hemsworth – pikk ja kohev

Ka Chris Hemsworthil on soeng, mis ei vaja mingit erihoolitsust. Piisab vaid heast lõikusest ja regulaarselt pole vaja muud teha, kui vaid aeg-ajalt juukseid pesta.

Chris Hemsworth (AP)
Chris Hemsworth (AP) Foto: Brian Ach/AP

Adrian Grenier – pikk ja võrgutav

See soeng on viiest trendikast ehk kõige seksikam. Antud soeng sobib meestele, kel on üsna paksud ja kergelt lokkis või lainelised juuksed.

Adrian Grenier (TT/Expressen)
Adrian Grenier (TT/Expressen) Foto: Anna-Karin Nilsson / EXP / TT/EXPRESSEN
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles