Lugeja kirjutab: mehe muudab seksikaks hoiak

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käimasoleva lugejamängu raames kirjutas meile Helena, kelle arvates on mehe puhul kõige tähtsam hoiak, mida saab riiete või aksessuaaride abil paremini välja tuua.

Olen kindel, et rõivas pigem kaunistab inimest, aidates juba olemasolevatel headel külgedel (sealhulgas seksikusel) paremini välja paista ja seda täiustada. Esmatähtis on loomuomane hoiak, mida saab riiete või aksessuaaridega paremini välja tuua. 

Arvan, et meest ei tee seksikaks üks kindel ja universaalne rõivaese, vaid see on iga mehe puhul erinev. Näiteks mõni mees on tavapärasest stiilsem, kuumem ja seksikam tänu hästi valitud aksessuaari(de)le (nt stiilne vöö, pilkupüüdev käekell, vinge kaelakett), mis aitab huvitavat iseloomu väljendada. Teise puhul on aga üks sobiva lõikega pluus kindel minek ja enda väljendamiseks riietuse kaudu muud polegi vaja. 

Küll aga on minu meelest olemas mõned kindlad rõivaesemed, mis sõltumata inimese loomuomasest hoiakust ja sisemaailmast kandjat alt ei vea. Meeste puhul on nendeks kvaliteetsed, vinge mustri või ilusa värviga triiksärgid. Kummalisel kombel on mees automaatselt seksikam, kui triiksärgi varrukad on üles keeratud. Veel ei saa mööda vaadata hästiistuvatest pintsakutest ja jakkidest – nende valik on lai, iga mees leiab kindlasti selle oma.  Lisaks arvan veel, et kindlas värvigammas komplekt riideid mõjub seksikamalt kui kombinatsioon eri värvidest.

Soovid ka lugejamängust osa võtta? Loe lugejamängu kohta lähemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles