Naine tunnistab: olen 32 ja pole kunagi orgasmi saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naisteportaal Glamour avaldas ühe naise loo sellest, et kuigi tal on olnud mitmeid voodikaaslasi, pole ta kordagi kogenud orgasmi.

«Kas ma tohin sulle midagi rääkida ilma, et sa mind kritiseeriksid?» küsisin ühelt oma sõbrannalt lõuna ajal. Olin võtnud mõned kokteilid ja kuulanud, kuidas ta veetis järjekordse metsiku öö uue kaaslasega. Ta noogutas ja ma hingasin sügavalt välja: «Ma… pole kunagi orgasmi saanud.»

Sõbranna vaatas mind uskumatult. Me oleme tuttavad olnud üle kuue aasta ja tavaliselt ma ei räägi oma voodielust talle – eriti pärast seda, kui ma paar aastat tagasi abiellusin. Aga mind häiris üha enam mõte, et olen millestki suurest ilma jäänud ja mul oli vaja kellegi arvamust.

«Vabandust, mida sa ütlesid? Isegi üksinda mitte?» imestas ta.

Ma vastasin eitavalt ja paljastasin talle kogu oma seksuaalelu ajaloo: esimene vahekord 18-aastaselt, voodipartnerite arv 12, vibraatoriomanik. Tal oli palju küsimusi ja ettepanekuid. Kas ma olen palunud mehel oraalseksi teha? Ta lähenes teemale täpselt samamoodi nagu teised sõbrannad, kellele olin oma muret kurtnud. Kõigepealt ta imestas ja seejärel tahtis aidata mu probleemi lahendada. «Mul on sinust kahju, sest see on niivõrd imeline tunne ja sa peaksid seda kogema,» ütles ta ausalt. Sel hetkel oli ka minul endast kahju.

Nagu enamik meist, ei teadnud ka mina alguses, kuidas seks peaks toimima. Mulle ei meeldinud juhusuhted, kuid samas ma ei otsinud ka ülitõsist suhet. Ma ei palunud meestel kunagi midagi teistsugust teha või proovida (nüüd, 32-aastasena tagasi vaadates, on mul muidugi kahju, et ma 18-aastaselt midagi küsida ei julgenud). Ma olin kindel, et ühel päeval see lihtsalt juhtub, tuleb vaid leida õige noormees.

Ootamise ajal sai minust aga üsna osav teeskleja: üks mees lausa ütles, et talle väga meeldib see, et ta suudab mind värisema panna. Meie suhe kestis aastaid – kuigi alguses polnud nii plaanis – ja mida tõsisemaks suhe muutus, seda kindlam ma olin, et ei saa talle tõtt rääkida. See oleks talle haiget teinud ja avaldanud talle survet, et ta peab tegema kõik endast oleneva, et mulle orgasmi pakkuda. Ei, aitäh.

Ülikooli lõpus tekkis mul teine tõsisem suhe. Sel korral ma ei teeselnud – ütlesin talle üsna varakult, et ma pole kunagi orgasmi saanud. «Palun ära võta seda kui väljakutset,» ütlesin talle. Ja nii ta ka tegi. Me ei rääkinud sellest enam kordagi. Ta keskendus eelmängu ajal minu kehale, aga kui ta ise oli lõpetanud, keeras ta magama. Ma harjusin sellega ära, sest ma mõtlesin, et äkki ma polegi suuteline orgasmi saama. Abiks polnud seegi, kui lugesin internetist, et mõned naised ei olegi võimelised üldse orgasmi saama. Olin veendunud, et olen üks neist naistest.

Lõpuks sai meie suhe läbi ja asi polnud ainult seksis – tema suhtumine oli niivõrd passiivne, et sellest polnud meie suhtele mingit kasu. Pärast seda olin suhtes oma hea sõbraga, kes juba teadis mu probleemist. Tema jaoks oli mulle orgasmi pakkumine kõige tähtsam ülesanne. Ta polnud liiga intensiivne, pigem andis oma tegudega märku, et ta tõesti tahab, et ma orgasmi kogeksin. Paar korda olin isegi üsna lähedal, kuid päris lõpuni asi ei läinud. Me arutasime asja ja üritasime üha uuesti. Ei mingit tulemust.

Proovisin ka üksinda hakkama saada. Ostsin vibreeriva lelu, kuid patareidega töötav kummist mänguasi ei mõjunud mulle erutavalt. Pärast paari ebaõnnestumist mässisin selle prügikotti ja viskasin minema. Üritasin ka käega, kuid sellestki polnud mingit abi.

Kui ma olin enda arvates juba kõike proovinud, pöördusin oma günekoloogi poole lootes, et asjale on mingi kiire lahendus. Ta vaatas mu läbi ja ütles seda, mida ma juba aimasin: füüsiliselt polnud mul midagi viga. Tema hinnang: tõenäoliselt on asi kinni peas – mul on mingi vaimne tõrge, mistõttu ma ei saa orgasmi. Ma mõistsin, mida ta mõtles. Vahekorras olles mõtlesin alati endamisi: «Kas see on nüüd see kord?» Vahel mõtlesin sellele ilmselt pingsamalt kui mees, kellega parajasti voodis olin.

Mu sõber, kellega eelnevalt suhtes olin, on nüüd mu abikaasa ja ma olen meie voodieluga rahul. Orgasmi ma küll ei saa, aga seksi vastu tunnen ikkagi huvi. Tahan paar korda nädalas vahekorras olla ja mu abikaasa on peaaegu alati sellega nõus. Mulle meeldib oraalseks, erinevad asendid – ühesõnaga: kõik! Pärast seksi tunnen, et me oleme lähedasemad kui varem ja kuigi mulle meeldiks orgasmi saada, ei ole see enam meie põhieesmärgiks.

Pigem keskendun neile asjadele, mis minu jaoks toimivad. See, kuidas abikaasa mind vaatab, kui ma aeglaselt riidest lahti võtan; eelmäng; vahekord; see, et ta suudab tekitada minus maailma kõige seksikama naise tunde. Pärast seksi me kallistame ja see tekitab alati lõõgastunud tunde. Ma tunnen alati, et me oleme väga lähedased. Ja seda on võimatu teeselda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles