Mida teha, kui kallimale ei meeldi, et suhtled endiselt oma eksiga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida teha, kui oled lahutatud ja äsja astunud uude suhtesse, kuid uut kallimat muudab väga armukadedaks see, et sa suhtled endiselt oma eksiga? Võib-olla on sul eksiga veel ka ühiseid lapsi, mis tähendab seda, et temaga suhtlemist on üsna võimatu vältida. Kuidas sellises olukorras käituda?

Nõu annab Daily Maili suhteekspert Rowan Pelling.

«Me kõik oleme ebakindlad ja armukadedus võib tabada meist igaüht, seda ei tasu uuele kallimale pahaks panna,» sõnas Pelling ja lisas, et mõnes mõttes on mehe ebakindlus ka õigustatud – sinul ja eksil on ju ühine minevik ning ta pelgab, et ehk võivad teie endised tunded uuesti õitsele puhkeda.

Selline olukord paneb uut meest kahtlema selles, millist rolli ta sinu elus mängib. «Kui suhe on selline, et sa pole endisest kallimast veel lahutatud, te veedate vahest koos aega ja arutate ühiseid asju, siis mingis mõttes teie suhe ju veel eksisteerib,» selgitas Pelling.

Pelling märkis, et pärast mitu aastat kestnud suhet on raske järsku intiimsusest lahti öelda – teid seob ju ühine minevik ja võib-olla ka armastus laste vastu.

Sellises armukolmnurgas tasuks mõelda, kumba meest sa rohkem usaldad. Kui uus suhe on alles värske, siis ilmselt usaldad rohkem oma endist abikaasat, kellega olite aastaid koos.

«Igal inimesel on oma pagas, aga seda ei pea tingimata voodi alla peitma. Pane end hetkeks uue kallima olukorda – mis tunde see sinus tekitaks, kui mees suhtleks endiselt oma eksiga?» sõnas Pelling.

Kõige mõistlikum oleks oma intiimsuse piirid ümber mõelda ja võib-olla ka ümber tõsta. Võimalik, et sa pole veel uueks suhteks valmis. Uue kallima vastu tasuks igatahes aus olla ja rääkida talle, kuidas asjad tegelikult on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles