Elustiili nädala soovitused

Heili Klandorf
, Postimees Elustiil juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno ja Peeter Oja tulevad lavale värske roadshowga
Hannes Võrno ja Peeter Oja tulevad lavale värske roadshowga Foto: promo

Ajakirja Elustiil nädala soovitused järgnevaks nädalaks.

Nädala soovitused

RAAMAT

Imelised paigad, imelised ehitised – raamat «Maailma suured imed» tutvustab sulle 20 looduslikku ja 30 inimkätega loodud vaatamisväärsust. Ja kuna tegemist on Lonely Planeti väljaandega, leiab iga reisihuviline siit ka hulganisti teavet, soovitusi ja juhiseid, fotosid ja kaarte. Võta aga ette ja vaata oma silmaga!

SPORT

Hei, kõik hobusesõbrad! Pühapäevani toimuval kogupereüritusel, Baltimaade suurimal rahvusvahelisel ratsutamisvõistlusel Tallinn International Horse Show Saku suurhallis saab näha palju põnevaid kooli- ja takistussõite ning väga erilist meelelahutusprogrammi. Lastele valmistavad kindlasti rõõmu poniratsanikud, lisaks on neile avatud eraldi lasteala.

MUUSIKA

Svjata Vatra sai juba kümneaastaseks! Ümmarguse sünnipäeva puhul annab ansambel eesotsas 11 aastat tagasi Eestis armastuse leidnud temperamentse ukrainlase Ruslan Trochynskyi kümnendal kuul Eesti eri paigus kümme kontserti, kus kõlavad parimad lood kogu kümnendi repertuaarist. Särtsakate svjatavatralaste esimene ülesastumine saab teoks 7. oktoobril Tartus.

TEATER

Peeter Oja, Hannes Võrno ja sedapuhku virtuaalselt kuju võttev Jaan Pehk – no kes siis neid mehi ei teaks! Koos astuvad nad lavale 9. oktoobril Nordea kontserdimajas esietenduvas road-show’s «EESTI 99» – komöödialavastuses, kus tänapäeva Eesti elu võetakse absurdihuumori abil ette lastekirjanduse lemmiktegelaste kaudu. Värvikad karakterid, rohkelt naeru ja ei mingit poliitilist korrektsust! Otsi üles, kas mehed jõuavad ka sinu kodukoha kultuurisaali ja anna neile võimalus näidata, mis Eestis tegelikult toimub!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles