Mehed paljastavad, mis on aidanud neil lahkuminekust üle saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminek on elu muutev kogemus ja paljud naised soovivad pärast seda oma välimust muuta, et lõpetada üks peatükk oma elust. Aga kas teadsite, et ka meestel on omad moodused, kuidas lahkuminekust üle saada? 

Glamour.com uuris meestelt, mida nemad on pärast lahkuminekut teinud, et endist kallimat unustada. 

Kättemaksu-soeng

«Mu endisele kallimale meeldis, kui mu juuksed olid lühikesed, ma olin peaaegu kiilakas. Pärast lahkuminekut hakkasin juukseid kasvatama ja ma tegin seda ikka üsna pikka aega. Alguses arvasin, et pikad juuksed ei meeldi mulle, aga lõpuks harjusin ära.» Shawn (32)

«Ma usun sellesse, et soengut muutes muudad sa oma elu. Seetõttu olengi pärast lahkuminekuid pea paljaks ajanud. See on nagu nahavahetus, aitab mõtteid puhastada.» George (37)

Kättemaksu-habe

«Pärast lahkuminekut kasvatasin omale üsna hõreda blondi habeme. See ei näinud kuigi hea välja, aga aitas mul lahkuminekust üle saada. Paari nädala möödudes ajasin habeme maha, aga mu pereliikmed viskavad siiamaani nalja mu «lahkumineku habeme» üle.» Joshua (26)

«Mingil põhjusel tahtsin pärast lahkuminekut omale habeme kasvatada. Ma hoolitsesin habeme eest väga hoolikalt, see nägi ideaalne välja. Sellest oli ilmselt ka kasu, sest me leppisime eksiga ära ja olime uuesti suhtes.» Brian (21)

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Uued tooted

«Mu eksile meeldisid väga näohooldustooted, seega ma harjusin tema uhkete seepide ja kreemidega ära. Pärast lahkuminekut ei suutnud ma neist toodetest loobuda ja ostsin omale ka näomaske ning muud sellist. Ainult parimad tooted.» Patrick (25)

«Ostsin pärast lahkuminekut uue lõhnaõli. See oli minu jaoks kui uus lõhn uute ja paremate aegade jaoks.» Tommy (30)

Aeg iseenda jaoks

«Hakkasin kosmeetikus käima ja hoolitsesin rohkem oma naha eest.» Gil (26)

«Lahkuminekud on alati nõmedad ja kui sõbrad pakkusid, et peaksin tegema midagi pealiskaudset (näiteks uus soeng või keha vahatamine), siis ma sain vihaseks. Aga kui ma peaksin teistele nõu andma, kuidas lahkuminekust üle saada, siis ma soovitaksin pediküüri. See on mõnus ja puhaste jalgadega on väga hea olla.» David (26)

Raseerijal on tähtis roll

«Kui ma sain teada, et mu neiu pettis mind, hakkasin end palju hoolikamalt raseerima. Tegin näo, käed ja rinna iga päev karvadest paljaks. Hakkasin käima ka kallites juuksurisalongides, et mu soeng oleks alati korras. Mõtlesin, et kui tahan leida kedagi uut, pean oma välimust parandama.» Tony (28)

«Pärast lahkuminekut piirasin kaenlaaukudes ja jalgadel olevaid karvu.» Peter (25)

Isepruunistava kreemi kasutamine

«Vaatasin peeglisse ja sealt vaatas vastu kummitust meenutav kogu, seega ostsin omale isepruunistava kreemi. Ma ei hakka üldse valetama, mulle on tehtud nii palju komplimente, et see on oluliselt mu enesekindlust tõstnud.» Nick (26)

Tähelepanuta ei jäeta ka intiimpiirkonda

«Pärast lahkuminekut olen hakanud oma intiimpiirkonna eest palju rohkem hoolt kandma. Kui on tarvis uuesti «mänguväljale» minna, siis tuleb alati valmis olla. Hoolitsen ka oma kulmude eest. Seda ei tohi unustada.» Alexander (23)

«Üks sõna: raseerimine. Ma ei saa küll kõigi meeste eest rääkida, aga minu arvates on see ütlemata selge, et selle piirkonna eest tuleb hoolt kanda.» Anthony (24)

«Paar aastat tagasi pidin peaaegu abielluma. Kui pulmad jäid ära, lasin end käest. Üks mu sõbranna tundis minu pärast muret ja veenis mind privaatpiirkonda vahatama. Ütleme nii, et see oli viimane kord, kui ma seda proovin.» Max (25)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles